Cotanakk Ask45 @etkafa ilk gebeliğimde yerleşme kanaması çok az olmuştu bu sefer bir şey yok eğer hamileysem belki regl gecikmesi olursa o zaman olur
Ayseozer35 Kızlar benim de normalde dün olmam gerekiyordu olmadım ama bi kaç aydır stresten gecikiyor ama hiç adet olucakmış gibi hissetmiyorum göğüslerim birden büyüdü ve kasıklarıma Ağrılar giriyor test yapsam çıkar mı ki
Ayseozer35 Ask45 of bilmiyorum kaç aydır korunmuyoruz diye stresten mi adetim sürekli gecikmeye başladı normalde günü saati bile şaşmazdı ben de test almadım bu ay ama yine de merak ediyorum eşime söyledim alıcak inşallah yine negatif görmem 😌
Ask45 Cotanakk yapcam kuzumda yerleşmeden sonra değer artar diyorlar ya önce kanda çıkıyor sonra idrara salgılanıyor ya idrarda geç cıkar diye düşünüyorum
Ayseozer35 Ask45 evet yaa bu durumda insanı daha çok strese sokuyo en azından hamile değilsek bi an önce adet olsak umutlanmayız 😅
Ayseozer35 Ask45 ayy gerçekten çok sinir bozucu bu durum bakalım bugün test yapıcam yarında kontrolüm var doktoruma rica edip betaya baktırıcam çıkarsa da çıkmazsada rahat bi nefes alıcam 😂