etkafa diesa_6 evet kuzum Awox yanıltmıyor önümüzdeki ay hep beraber bekleriz yine çoğumuzun batı aynı
Yazmelegi_ etkafa yaa belirtilerim devam ediyor, normalde her ay 3 gün geriye atarak regl olurdum bugün olmam gerekiyor ama olmadı şimdi 10 unu bekliycem belki tam gününde olursa die ama yarın kan da vermek istiyorum
Yazmelegi_ etkafa evet heyecanla bekliyorum henüz regl olma belirtim yok normalde regle yakın sinirli olurdum ama çok sakinim ve duygusallm
etkafa Yazmelegi_ inaşşlh kuzum yaa bi sen kaldın bide @Ask45 @Cotanakk @Kivircik01 hepimiz elendik üç kişi kaldı
Cotanakk etkafa @Ask45 @Yazmelegi_ @Kivircik01 kızlar ben test aldım dayanamayıp yapıcam ama ilk idrar olmayacak varsa çıkar herhalde ya
Cotanakk etkafa evet canım 9 Nisan artık akşam oldu 1.5 gün kaldı yani markası da softec awox yok ya kaç eczane gezdim bulamadım
Ask45 etkafa eşim kaset test alcak cano aşağıdan markalarına bakıcam hangisinden yaparsam iki tane yapıcam hiçte güvenmiyorum ama kaset testler belki yanıltmaz
Ask45 etkafa 3 ündende ayrı ayrı yapayım dimi yani 3 ay test yarında kalanları o şekil yaparım ilk idrarla
Ecemyurdakul Kızlar 3 Nisan da en son beta verdim bugün yine verdim inşallah 3 gün de artmıştır dua edin lütfen