Kivircik01 Ask45 Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an aynı durumdayız desem çünkü öbür türlü ümit etmeden durmuyorsun sürekli aklının köşesinde iş güç yapamıyorsun acaba acaba demekten kafayı yicez artık
Ask45 Kivircik01 evet kuzum ya adet çabuk geçiyor sonra yumurtlamada bitiyor asıl olan beklemesi sonrası
etkafa Kivircik01 kız iki saattir ne konuşuz burda 🙄🙄🙄sabah oldum elendim ben bacım size başarılar 😜😜😢😢😢
Ask45 etkafa gittim şimdi gene aşko vajina içine kadar bastırdım peçeteyi yok gelmedi bu sefer bende heycanlandım bak😂
Ask45 etkafa adet olmadan leke geliyor öyle normalde ben sildikçe hep geliyor adet oluyorum ama bunda olmadııı tamam dur su içiçem denicem hep😂😂
Tutar13 Ask45 bende öyle dururken gelmez vc giderim tuvaletimi yaparken gelir gitmesem durur orda gidip bi bakayım 😀
Ask45 Tutar13 gene gittim temiz gene niye geldi acaba ay allah illaki umutlanacak bişey oluyor ya üzülmesek bari sonra @etkafa
Tutar13 etkafa aynı benimkide catlamanın 11.gunu boyleydi dahada yapmadım yapmıcam canım awoxlarım bidahaki ay 8.6.4.2 kala yapacam 😀