MinikMucizem____ Glsn1 Biraz kahverengi leke gelmiş bana bende regl olcam büyük ihtimalle o yüzden yapmadım hiç gecikmeyi beklemiştim bu ay
Snlgvnl Bat 9 nisan benmde nolur bakın testime bu sabah yaptm ama bir kaç saat sonra zorla görünecek kadar çizgi göruyorum var mı sızce yoksa bu çizgiler zaman geçince kurudukça mı oluşuyor test days doctır bu arada
Ask45 Snlgvnl aşkım teste göre var ama sana şunu söyleyebilirim ki bu markadan cok canım yandı ve sonunda awoxu buldum net o varsa var yoksa yok
Snlgvnl Tutar13 bir kızım var bir de düşüğüm var silik çıkan testlerş az çok biliyorum hemen görunebiliyor herkes bakınca ama bu aşırı yok gibi zorla ışıkta göruyorum kendimide heyecanlandırmak istemiyorum ama testler bu şekilde oluyormu
Snlgvnl 24 pik onda değerlendirdik 26 çatlama bidaha değerlendiremedik ihtimalde düşük aslında ama teste zorla bakıldıgında göruyorum çizgiyi
Snlgvnl etkafa pekii negatif test göruntunuz nasıl hiçmi görunmuyor böyle çizgiler gölgeler bi kaç saat sonra baktınız mı
Ask45 Snlgvnl kız ben 4 tane test yaptım hamileyim diye buraya post attım sonrada awox yaptım ben şok