MinikMucizem____ etkafa Hadi Allah gönlüne göre versin inşallah, İnşallah bekleyenlerin hiç biri regl olmaz da güzel haberler alırız 🙏
Ask45 etkafa umut işte 😂😂 kızlar doktor kontolünde yapsak olmazsa daha iyi olmazmı yumurta takibi yapacak ve sana ilişki önercek şu zaman yap dicek ne bilim belki daha cabuk tutar @Tutar13
Ask45 etkafa kesinlikle kuzum önemli olan döllenme süresi sanırım kafanı bişeyle meşgul edersen tutması daha kolay herhalde
etkafa Ask45 ben o işlere girmem 🤣🤣bakalım eğer 3 ayda olmazsa bi çaresine bakarım artık çünkü biz bu ay verimli çalışmadık ya ondan da oldu bence
Ask45 etkafa bende pik yaptıgı 2 günü değerlendiremedim canım 3. Gün test yaptıgımda çatlamıştı çatlamadayken kaç saat açık duruyor diyorlar bilmiyorum o gün ilişki oldu ama sanırım işe yaramadı kaçırdım
etkafa Ask45 aaa kötü olmuş canım neyse bu ay hepimiz tam kadro değerlendirelim artık olmasa da yapacak bişey yok 🤭🤭🤭
Ask45 etkafa rahim filmide çektirmek istiyorum ters rahimliysem ilişki pozisyonu farklı oluyor tüpler açıktır ama dimi açık olmasa kimyasal tutmazdı ekimde
Cotanakk Ask45 ben ters rahimliyim ilişki pozisyonu nasıl olması gerekiyor. Ama rahşm filmi çekmeden öğrendim bajinal ultrasonla ilk gebeliğimde söylemişti doktor
Hempol etkafa ya erken oldum bi de hayırlısı bu ay o zaman 🤗benimde bat 7 geliyor gelmekte olan gibi hissediyorum