etkafa Cicekbahcesi12 hayırlısı olsun kuzum ama şuna çok sevindim Awox gerçekten neyse o. Kuruma çizgisi bile yok insanları ümitlendirmiyor en azından
Cicekbahcesi12 etkafa evet kesinlikle. 2 ay once yaptigim testte yalanci pozitif gormustum esimle birlikte cok sevinip adet olunca bi şok gecirmistik. Ondan beri sadece awox 👍
Kiraz-tasar25 etkafa ben de dün test yaptım pozitif çıktı pazartesi kan vermeye gidicem şok oldum ikinci bebeğim olmasına rağmen çok güzel bi duygu allah herkese bu duyguyu tattırsın
PortakalOrdaKal etkafa yaaa hayırlısı olsun ne diyelm inşaallah öbür aya 🤲 bnde kaç ay bu negatiflerdn gördüm 😬
Kivircikannee Ask45 kuzum üsttekini bana da tavsiye etmişti doktor ben de ona geçebilirim ama içinde folik var alttakini alma bence
Yenigelmedimgerigeldim etkafa İnşallah bende değilimdir hamile bu ay hamile kalsam cocuk Aralık’ta doguyor
etkafa Yenigelmedimgerigeldim evet kuzum kalsam benimde öyle olacaktı üzülmedim açıkçası oğlum 20 aylık biraz daha büyür 😁😁
1oglanannesi etkafa bilmiyorum ama belki geç dölenmedir daha idrara geçmemişdir ikinci çizgi olmasada birimci çizgi baya koyu bence sen bekle biraz daha yap test
Yenigelmedimgerigeldim etkafa Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama ya bel ağrısı var halsizlik var kasık ağrısı var daha ne olsun bacım 😏
Ayssa202 etkafa canım ben geçen hamileliğimde regl gününden bir gün önce negatif iki gün sonra pozitif gördüm bence henüz var bat a