1202 etkafa yok canim ya gecen ay cok yaptim hatta pozitivdi kan verdim neqativ cikti o kadar kotu oldumki kendime soz verdim artik bu ay yapmayacagima onun icin bekliyorum bakalim inwAllah hepimiz cift cizgiyi goruruz bu ay🤲
Tamarix Benimde bat 8 ve sürekli hapşırma burunda doluluk hissi gözlerde yaşarma var gebelik belirtisi olabilir mi ?
Tamarix etkafa hayırlısı bakalım sağ taraftan yumurtlamışım bu ay sağ kasığım ağrıuor ara ara olacak gibiyimde
Tamarix Ben şunu da sorayım size 12 Mart hastalandım 23 pik 24 çatlama gördüm bu ay hangi gün hastalanırım
etkafa Tamarix valla ben o hesaptan anlamıyorum canım mesela benim son adet tarihim 8 Mart bu ay 8 Nisan bekliyorum adetimi . Yumurtlama falan takip etmiyorum çünkü
Tutar13 Tamarix pik ve catlama aynı canım demek erken yumurtalmıssın benim sat 8 marttı cunku seninde ozaman 7.8nisan bat döndün 28.29 gunse
Tamarix 1202 öyle de anlamadığım şu 12. Gün yumurtlama gördüm yumurtlamadan 14 gün sonra adet diyorlar ya o zaman 26. Gün olması gerekmiyor mu?