Begonvil15 Kızlar dün 3 test yaptım pozitifti. Bugün gündüz pembe lekelenme akşama doğru kahve oldu ama günlük pedin yarısını dolduracak kadar tüm gün öyle diyim. Korktum Dr a gittim ilgili değildi betam 215 çıkmış bata 4 gün var. İnşallah bebeğim benimle olur
birLinaannesi Begonvil15 Gözün aydın canım benim. Çok güzel çıkmış sonucun. Başka doktora git mutlaka ilgilenecektir. Yavruna sağ Salim kavuşman dileğiyle 💐
Begonvil15 birLinaannesi çok teşekkür ederim canım benim inşallah ❤️ pazartesi ve çarşamba sağlık ocağında kan vericem o güne kadar kendimi takip edicem belki yerleşme kanamasjdir ve durur sobralari da Dr a gidicem 🌸
Cotanakk Tutar13 bir kere negatifi gördüm ya yenilen pehlivan güreşe doymaz misali her gün yapasım geliyo regle kadar 😂
Cotanakk Tutar13 ben bugün bir negatif daha gördüm artık ümidim kalmadı daha test mest yapmam regl olmazsam günüm geçerse yaparım ancak 🥲
threebaby_mom etkafa  resim yükleyebildim mi bilmiyorum benim bat 26 Mart bebek de düşünmüyordum korunuyorduk ama adet geçince 3 gün önce test yaptım sanırım pozitif
Aysenur_6101 threebaby_mom threebaby_mom bence tekrar test yap bozukta olabilir farklı gibi test biraz Çünkü kaç dk içinde çıktı ve Allahım gönlüne göre versin
threebaby_mom Aysenur_6101 yaptıktan 2 3 dakika sonra çıktı da ben ikinci hamileliğim de de ilk kast test yapmıştım çıkmamıştı 10 gün sonra erken gebelik testinde yine silik çıkmıştı şuan aslında hiç beklemediğim ve zor bir dönemde olduğu için biraz kabullenme aşamasındayım Allah afetsin aldırmayı dahi düşündüm