mucizebebegimmm xkelebekmis 16+5 bayramda akrabalardan sorana söyledim. Zaten eşimin ve benim ailem dışında bilen yoktu, tüp bebek olduğu için duydu en baştan beri aileler çok yakınız birbirimize.
Girlmama xkelebekmis 1 aylik falandi glb saglik ocagi bana ulasamayinca annemi aramisti kadin tramvayda hamike oldugumu ogrendi
Ecemyurdakul etkafa en mantıklısı bende öğrendim betam 64 falandı sanırım bir hevesle herkese söyledim ettim 1 hafta sonra kimyasal geçirdim ders oldu bana bunda bu sefer kese kalp atışı vs duymadan aileme söylemeyeceğim
xkelebekmis etkafa ailelerede mi söylemediniz yoksa akraba felan mı ben iki aileme de söyledim yakın çevre akraba vs onun için biraz daha bekliyorum 😀
Esrarslan xkelebekmis sadece ailelere onuda 😂 kızımıda kardeşinin olacağını 3 aylıkken söyledik daha yine kimse bilmiyor hamile olduğumu karnım çıkınca öğrenirler artık 😂
tugcebaby1 Kan tahlılım çıkınca annem öğrendi annemle birlikte bütün ailem shshhs 6haftalikkende ben paylaştım
Katya1 xkelebekmis 9 haftalık olduk annem ve ablam tek biliyo eşim tarafına demedik demeyide düşünmüyorum acıkcası ☺️
Bebegim3444 xkelebekmis kalp atışını duyduktan sonra annem ve kayınvalidem öğrendi ama sülaleye söylemedik babamlar üçüncü aydaydı öğrendi akrabalarım ben yine söylemedim beşinci ayında bir şekilde öğrenildi😃 Ama bu hamileliğimde de hemen duyuldu