Deletedmom_789 Kızlar merhaba ben gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı dün hastaneye gidip kan verdim adetime iki gün varken ve test sonucu 37 çıkmıştı sizce çok mu az ve tekrar ediyorum adetime iki gün varken yaptım???
Ozge1008 Deletedmom_789 mümkünse bugün veya yarın yine kan verin artışına bakın. İki kat artıyorsa sorun yok diye biliyorum. Gözünüz aydın hayırlı olsun🥰
Rabiul Deletedmom_789 dün verdiyseniz yarın tekrar verin aynı hastanede x2 artış olması gerekiyor hayırlı olsun
Melisa_12233 Deletedmom_789 benimde adetime 3 gün kala 35.6 çıkmıştı ilk çıkan değer bir şey ifade etmez daha az olanlar var mesela 7 8 9 ile öğrenen bile var artış takibi gerekiyor ❤️❤️
bsrakkaya0 Deletedmom_789 benım adetıme 1 hafta vardı 88 çıkmıştı değerin kaç çıktıgının bir önemi yok önemli olan güzel yükselmesi Bir kaç gun sonra tekar kan ver saglık ocagına hayırlı olsun
Busranur_mnts Az değik kişiden kişiye değişir adet de gecikmemiş normal yani 2 günde bi kan verin artışı görün sağlıkla büyüsün inşallah
Deletedmom_789 Busranur_mnts yarın tekrardan yapıcam bana dua edin lütfen iki bebeğimide kaybettim 38 haftalıkken buda öyle olmasın
Busranur_mnts Deletedmom_789 inşallah sağlıkla büyür sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız hayırlı uzum ömrü olsun <3<3 bana da dua edin bir düşüğüm oldu 2 hafta önce
Deletedmom_789 Busranur_mnts rabbim sizede nasip etsin bugün tekrar yaptım 108 çıktı yor gayet güzel dedi
Busranur_mnts Deletedmom_789 amin canım allah razı olsun değerin de heyet güxel artmış maşallah darlıkta büyüsün🥰