Ftmukn 34+1deyiz ve hala bebeğim doğum pozisyonuna gelmedi son doktor kontrolünde bebek ters bir haftaya kadar düzelmesse sezeryan olmak zorunda kalırız dedi bu durumu yaşayan varmı bebeğim hala dönmedi bazen kafası aşağı iniyor sonra tekrar yukarı çıkıyor
RabiaK27 Ftmukn 39 da dönen bile var neden hemen sezaryen diyo bu doktorlar özele mi gidiyorsun devlete mi
SERAPp- Ftmukn Ftmukn merak ettim bebeğiniz döndü mü acaba son durumunuz nedir? :) benim de 36 hafta ve halen dönemedi de
Talentedmom Ftmukn benim bebeğim de aynıydı 39+2 de suyum bitince mecbur sezeryan oldum dönmedi inatçı
Ftmukn RabiaK27 Özele gidiyorum suyun çok fazla var dedi belki dönebilirde ama belli bi haftaya kadar dönmezse dahada dönmez dedi
RabiaK27 Ftmukn bana özel hastaneler sezaryen delisi gibi geliyor 40 haftaya kadar dönme ihtimali var sonuçta bence bekleyin bebekte sıkıntı yoksa gerekirse başka doktor tavsiyesi de alabilirsiniz ayrıca bebeğin dönmesi için hareketler falan da var video falan bakın inşallah döner bebeğin🤲🏻🌸
Ftmukn RabiaK27 Başka doktor tavsiyesi alıcam zaten ama bebeğim hiç yerinde durmuyor aşırı hareketli 😂