Benimde bu şekilde düzensiz ve az artıyordu dış gebelik olabilir dedi develtteki doktor 5 haftalıkken daha sonra özele gittim özeldeki doktorumda kan sonuçlarını görünce dış gebelik olur genelde böyle az arttığında dedi alttan bakalım bi dedi ve rahimde kese görüyorum çok tuhaf bu dış gebelik değil ama kese var bebek yok şuan boş gebelikte olabilir dedi ve1 hafta sonra tekrar çağırdı gittim kese büyümüştü ve içinde embriyo da oluşmaya başlamıştı çok sevindim ama 1 hafta geriden geliyor dedi 7+4 olduğunda tekrar gittim kalp atışları oluşmuş ve çok net dinledik dünyanın en güzel duygusuydu diyebilirim yine ultrasona göre 6+4 boyutunda dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktorum randevu günüme 2 gün kala yani 8+5 de sabah uyanınca lavaboya gittim ve kanamam olduğunu gördüm kırmızı renk hemen doktora gittim ve kalbinin durduğunu söyledi doktorum o an resmen başımdan kaynar sular döküldü gibi hissettim ve ertesi gün kürtaj oldum bu gün tam 1 hafta oldu kürtaj olalı .
Sağlıksız gebelik olduğu için kalbi duruyor ve vücut bunu atmak istediği içinde kanama oluyor o yüzden erken dönemde bunu yaşamak aslında biizm yararımız olan bi durum bebekte bi anomali olduğu için düşük olduğunu söyledi doktorum.Zor bir durum ama nasipte yokmuş demekki bizim için kötü bi durum ama bundada bi hayır vardır benim sürecüm bu şekilde ilerledi inşallah sizin gebeliğiniz sağlıkla ilerler iyi haberler alırsınız