Boncuk3434 Arkadaşlar asla randevu alamıyorum şuan 20 haftalığız istenbulun hiç bi devlet hastanelerinde randevu yok hangi günler ne zamanlar bakmalıyım bilenler ? Birde özelde uygun çekebileceğim bi yer var mıdır ?
Mine_ekrem Boncuk3434 çam sakura için cumartesi günleri sabah acıkıyor 10 da detaylı ultrason cekılmez yazıyor ama yapıyolar
Burcucml Boncuk3434 Zeynep kamilde bulabilirsin ama sabah 10 da randevu açılıyor saniyeler içinde doluyor hızlı hareket etmek gerekiyor
ezoocum Boncuk3434 ben hiçbir yerde bulamadım tekirdağda doktorun kapısına gittim rica ettim günüm geçiyor diye yeşil alan açmıştı doktorum aldı beni detaylıya sonra insaflı doktora denk geldim sanırım
Boncuk3434 Esma006 gittim bana da 20 haftalık olduğunda açılır dediler hiç de anlamıyorum böyle şeyleri özeller çok uçuk gerek yok zaten özeller bi sorun olduğunda devlete yönlendiriyorlar ne gerek var diye düşünüyorum ama bakalım inşallah alabilirim ya
Nesrnn Boncuk3434 canım 182 yi arayarak hangi günler sistem açılıyor oncelıkle onu ogrenmelısın ardında o günde hem mhrs hem 182 arayarak randevu düşürmeye calısmalısın ben ole yaptım