Cnsyo Merhabalar herkese, ben Almanya’da yaşıyorum ve 5 haftalık gebeyim. Buradaki sisteme hala alışmaya çalışıyorum. Benim gibi Almanya’da ikamet edip hamilelik yaşamış yada yaşayan var mıdır aramızda?
Dln25-25 Cnsyo merhaba bende almanyadayım 10 haftalık bebegimi kürtaj ile aldılae gelişimi durmuş hastaymış bebek 2 hafta önce oldu tekrar gittigimde hiç bir sorun olmadığını tekrar denememizi istedi kürtajdan sonra ne kafar beklenmeli sizce
Bebisbg34 Husnagokdemirr 1 yaşında oglym var 9 haftalık hamileyim suan böyle yakınlarda birini görünce bi destek geliyor bana 🤣
Cnsyo Çok sevindim burada aynı ülkeden birilerini bulmama ☺️ buradaki sağlık sistemine vs her şeye o kadar yabancıyım ki 1 sene 2 ay oldu geleli. Türk doktora mı gidiyorsunuz? Ebe arayışına girdiniz mi mesela? Türk ebe bulma ihtimalim olur mu? Deneyimlerinizi burada paylaşır mısınız?
Bebisbg34 Cnsyo türk doktora gidiyorum ebe arayişina girdm ama bulamadım hastane sistemleri berbat 42 haftada dogum yaptm sunı sancı diye birkısel ılac mı verdiler ne asla acılmam olmadı 10 gunden fazla hastanede kaldım normal dogum diye tutturdular sonunda artık cok kararcydm ve sezaryan oldum..
Arzulu Bende Almanyadayım Bad Kreuznach . 30 haftalık oldu ama Türk ebe bulmak sorun gerçekten bende doğum yapıcam ama almanca bilmiyorum yeni geldik nasıl olacak endişesi var