Semali1 Merhaba kızlar bende buralara çok zorlu yollardan geldim çok şükür Rabbim nasip etti Kızım olacak ama isim konusunda kafamda netleşen yada beğendiğim bir isim yok bana güzel kız isim önerilerinizi yazabilir misiniz 🫶🏽🌸
AdaKaranfili Semali1 benim ilk kzimin ismi Aysu . Anlamı da ay gibi güzel su gibi temiz demek. İkinci kızımın ismi ise Amine. Peygamberimizin annesinin ismi. Birde korkusuz demekmis manası İkisini de severek koyduk eşimle..
Sevinc44 Semali1 benim de kızım oluyor, Bade ismini çok seviyordum ama y.disinda yasiyorum anlamı uymuyor buraya 🥲 Lina düşünüyoruz şimdilik
Yzc_asli Biz kızıma Aylin ismini koyacağız bence çok zarif bir isim 🌸 Ela Belinay İnci İpek Melis Ceren Beren bunlarda fikir olsun canım
FtmaGlr Güzel kız ismi yazmışsınız başlık olarak, güzellik kişiden kişiye değişebilen bir durum :) ama biz yine de öneri de bulunalım 🌸 Simay Güneş İdil Ada Eliz Umay Esin
tazeanne23 Sevinc44 bizde yurt dışında yaşıyoruz Bade çok güzel geliyor kulağa ama evet almancası saçma😂 ve anlamıda içkiymiş dinimizce caiz değil diye geçiyor.. Bade yerine Yade düşünebilirsiniz🥰
a-koroglu kızım olacak İnci Lena koyacağız önerebileceğim isimler Lilya Lidya Mihra Elina Vera Mavi Adel Maral Helen Süveyda Şifa Nil
Sevinc44 tazeanne23 mantıklıymış aslında ama sanki Linada kaldık gibi 🥰 siz Almanya’nın neresindensiniz