1oglanannesi Sevgiiss tebrik ederim hayırlı olsunnn salıcakla kucagına almayı nasip etsin Allahım 🥰henuz yakinlardan kimseye dememeni tavsiye ederim birak biraz büyüsün göz nazara inanırım ben 🥰💕
1oglanannesi Sevgiiss amin çok şükür bende bitane var daha yaşı bile olmadı bu ay ikinci aydır deniyoruz kocam çok istiyo iste kızımız olsun bilmem birlikte büyüsünler falan geçen ay kimyasal oldu bu ay olurmu bilmiyorum bat 13 kader kısmet
Ecemyurdakul Sevgiiss dün bende 16 ile öğrendim 1 Nisan da adet olmam gerekiyordu benimki de geç döllenmiş sanırım 🤣
Sevgiiss @Hizliveofkeli @Nurellaaaaaaa1212 kızlar nasılsınız ben çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum bu sefer 🫢 yüzüm hep sivilce doldu normalde hiç olmazdı 😄 sizin nasıl gidiyor
Nurellaaaaaaa1212 Sevgiiss valla bende haftaya cumayı bekliyorum zaman geçmiyo. İş bilmez bi doktor yüzünden bebemi göremedim hala. Bende sivilce falan yok da cok tansiyonum düşüyor aç kalamıyorum karnımda 6 aylık hibi şişkinlik var ya
Hizliveofkeli Sevgiiss iyiyim kuzum ben belirtilerim gitti diye doktora gittim bişey mi oldu acaba diye sıkıntı yokmuş çok şükür 😂 sen nasılsın sıkıntın var mı?
Sevgiiss Nurellaaaaaaa1212 hadi bakalım kalp atışları duyulsun bebiş. Yüzüm hep sivilce doldu ben ona bağladım bilemiyorum ama en ufak belirtim yok normal mi acaba sadece şişkinlik var
Nurellaaaaaaa1212 Sevgiiss bırak olmasın daha iyi. Kızımda bi mide yanmam vardı sağlıklı doğdu sükür sonrakinde cok fazla belirtim oldu sağlıksızdı. Bunda da bişeyim yok inşallah sağlıklıdır. Belirti olmak zorunda değil kuzum kafanı karıstırma