Soniko 32+1de bugün doktora gittim. 2 hafta geriden geliyor dedi. Kilosu 1580. Benim de çok moralim bozuldu. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Annebebek000 Soniko Rabbim sag saglim kavusmayi nasipp etsin Size ne onerdii ne yapin dedi kilo almasi icinn Bana gunde 2 tane sade maden suyu icin dedii Siz beslenmenize dikkat ediyormusunuzz
Annebebek000 Soniko seninle ilgili nasil olmasin ki yedigimz ictigimiz hersey bebekle baglantili yeme icme beslenme guzel olursaa bebegin plesantasinda kordon baginda bi sikinti yoksa direk bebege geciyorr sen yine de elinden geldigince dikkat et yemene
Bir-anne21 Annebebek000 hayır bu normal kafa büyüklüğü erkek bebeklerde olurmuş doğumda eşitlenir dedi doktorum hiç canını sıkma
Annebebek000 Bir-anne21 tesekkur ederim saolunn cevaplariniz icinn 🌸🌸insaAllah dediginiz gibi olurr 🌸
nevaneva Annebebek000 bende 32. Haftadayım genelde muz kefir yulaf yiyorum bunlar bebeğe kilo aldırıyor gerçekten deneyimledm
Kaannur Canım hiç kafana takma don dönemlerde kilo alıyorlar zaten benim doktorum her bebek kilolu doğacak diye birşey yok dedi bazı bebekler minyon oluyormuş o yüzden bol su süt yumurta ve muz tüketmeye çalış