ErsBegAs Kızlar haftaya perşembe detaylı usg var.. Doğum şeklinin vajinal mi yoksa sezaryen mi olacağı orada mı belirleniyor? Sizin ne zaman belirlendi ilk gebelikte??
Yasemnnnnn ErsBegAs genelde 35. Haftadan sonra çatal muayanesi ile çatının musaitlik durumuna göre doğum şekli belirlenir eğer müsaitse bekleniyor ama çatı darsa bebeğin durumuna göre 37 veya 38. Haftalarda sezeryan günü veriliyor
tugcesakzci ErsBegAs 35. Haftadan sonra anlayabilirsiniz ancak. Devlet hastanesine gidiyorsanız zorunlu durumlar olmadığı takdirde vajinal doğum olur. Özelde ise zaten şimdiden doktorunuza eğer sezaryen istiyorsanız söyleyebilirsiniz şimdiden
Busetacir ErsBegAs 37.haftamda çatı muayenesi yaptı ve normal yapabilirsin dedi. Aksi bir durum olmazsa normali bekleyecdğiz daha öncesinde belirlenmiyor diye biliyorum
2cocuk2kopek ErsBegAs 36-37 de çatı muaynesi olursunuz o zaman belli oluyor benim38 . Hftaya kadar normaldi ama bebek kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryane alındım ilk gebelikte
ErsBegAs Yasemnnnnn ay millet bir susmadı bayramda anlatamıyorum da hayırlısı neyse o olsun diyorum yok bana mısım demiyorlar
Yasemnnnnn ErsBegAs hepsine he de geç sezeruan yap diyene tamam senin için sezeryan olcam de normal diyene sen istedin diye normal yapacam de anca öyle susarlar
ErsBegAs Esrackc Vajinal daha sağlıklı kesin vajinal yap, temizlenirsin, bağ kurulur vs. Diyorum ki ya olmazsa yapamazsam.. Özelde para almak için sezaryen yaparlar dinleme doktorları falandı filandı
Esrackc ErsBegAs kendileri öyle doğursunlar 😂 Bu arada yapamam diye düşünmeyin normal doğum gerçekten harika bişey ben de korkuyordum ama çatır çatır doğurdum😂 Zaten artık epidural var sancı bile doğru düzgün çekmiyorsunuz bence kesinlikle düşünün
sedasalman ErsBegAs sana iyi vajinal yap demişler bana da sezaryen yap. Sarkma olur yok şöyle çirkin olur gibi saçma sapan bir sürü şey anlattılar i. İnsanlar cidden kafayı yemiş. Boşverin takmayın kimseyi
ErsBegAs Esrackc vajinal düşünüyorum kesinlikle ama olmayacaksa da atıyorum bebeğe veya bende bir durum olacaksa ben sırf onların deyimiyle mi doğurayım aaaa
Sedset Sadece çatı muayenesi de değil aslında bebeğin kilosu önemli iri bebekler normal doğum olmuyor plesantanın aşağıda olması da yine normal doğumu engelliyor bebeğin başının da aşağıda olması gerekiyor her şey okeyse normal doğuma gidiyor doğum