2bebelianne Kızlar devlet hastanesinde memnun kaldığınız ilgisi takibi iyi bir doktor öneriniz var mı bana
Khs0108 2bebelianne Rasim konuşa gidiyorum çook memnunum ben özelde de inci hansuya randevu alıp eşimle beraber gideceğiz bebeği görmesi için ☺️
threebaby_mom 2bebelianne merhaba Maraş ta detaylı ultrason yaptırdınız mı devlet de yaptırmayı düşünüyorum randevu bulabilirmiyim
Tgceeblt Merhaba devlet hastanesine gitmiyorum ama ksü de kadın doğum doktoru Abdullah tok hocayı önerebilirim tek kelime ile harika bi doktor 😊
2bebelianne Pamukyavrum yarın özele gideceğim mecburen randevu bulamadik 15 gün sonrası için de Ahmet kireççiye buldum ona da ayarladım şimdiden ne kadar kalabalık ki en yakın tarih 13 gün sonra 🤭
2bebelianne Rabiadgdmr bende önder beye randevu aldım geri devlette randevu yok ve kimse memnun değil çevremde
Rabiadgdmr 2bebelianne ben de bı ebe arkadasimin tavsiyesi ile gidiyorum Tayinciyiz çok bu tarafı bilmiyorum
Rabiadgdmr 2bebelianne ben de bı ebe arkadasimin tavsiyesi ile gidiyorum Tayinciyiz çok bu tarafı bilmiyorum
threebaby_mom 2bebelianne özelde hangi hastane fiyat nedir bende devlette girmek istiyorum ama bulamazsam mecbur özellere gideceğim