Kızlar merhabalar, bundan günler önce forma girip benimle aynı süreçte olan hamiş arkadaşların hikayelerini okuyordum. Bende kendi hikayemi paylaşmak istedim belki sizlere cesaret verir diye. 39+3 de nişanım geldi böyle kahverengi bir akıntıydı. Gün içerisinde gelmeye devam etti. Doktorumla görüşüp kontrole gittim ve henüz hiç açıklığım yoktu ve sancılarım da başlamamıştı. Ancak akşamına ufak ufak regl ağrısı gibi sancılar başlamaya başladı fakat çok düzensizdi. Sonraki gün sancılarım biraz daha sıklaşmaya başladı ancak hala düzensiz geliyordu. Tekrardan muayne olduğunda sadece 1cm açıklığım olduğunu öğrendim. Ardından yine bu süreci evde geçirmek istediğimi söyledim doktoruma. Eve gelip hurma, ananas, yürüyüş, merdiven pilates aklınıza gelen ger şeyi yaptım sonraki gün sancılarım 10 dkda bir gelmeye başladı uzun süre sıcak suyun altında kaldım duşta be çıktığımda suyum da geldi. Hemen doktora gittik ve açıklığım onca şeye rağmen sadece 2 cmdi. Doktorum suyum da geldiği için önce suni sancı deneyelim duruma göre ilerleriz dedi. Bende o esnada Meryem ana otunu suya koydum ve suni sancı serumu takıldı. Kendi sancılarımın yanında oldukça şiddetli bi ağrıydı bu. Hatta bazen dayanamayacak gibi oluyordum ancak açıklığım beklediğimden iyi ilerledi ve yaklaşık 4 saat sonra 8 cme ulaşmıştı bile. Hastane koridorunda bir iki yürüdüm ve doğumhaneyr aldılar beni. 20 dk içinde de 3 ıkınmayla kızıma kavuştum. 39+6 da. Ve inanır mısınız o an yaşadığım en tarifsiz andı. Sanki çektiğim bütün acılar o an yok oldu. Şuan bebeğim 10 günlük ve annelik o kadar güzel kii. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.