NoName_ Snyt ebem normal demişti,bazen o kadar yoğun geliyor ki resmen gözümle görüyorum damla damla aktığını
semanur51 yanma ya da kaşıntı var mi enfeksiyon vardir büyük ihtimalle bazi kadınlarda hamilelikte daha fazla oluyor dedi doktorum doktorunuza danışın yada saglik ocaginda idrar yolu enfeksiyonu icin test yaptirin ilac verecektir büyük ihtimalle
Snyt semanur51 testte enfeksiyon çıktı bi ilaç verdi içinde bir şase var bigece suya döküp içtim okadar ama hala devam ediyor
Lavin97 Kasinti yanma yoksa normal dedi doktorum rahim agzini yumsatmak icin hamilelikde genellikde cok insanda olan bir akintiymis bazen su bazli olub fazla olunca suyummu geldi diye tedirgin olanlar var bende yasadim ama degilmis
Snyt Lavin97 banada şuan hamilesin ona takılma dedi dediğim gibi bi tek kullanımlık ilaç verdi içtim ama hala geliyor ara ara hamilelikten sonra olmaya başladı bende bi tedirginim
Tontis2025 Snyt hayatım hamilelikte beyaz akıntı normal ztn sürekli olacak dahada artacak Koku ve kasıntı yoksa sıkıntı yok yani o akıntıyı yok edemezsin
Merve2496 38 haftadayım benim de uzun zamandır var. Kaşıntı koku yoksa ve temiz beyazsa bence de sorun yok. Çamaşırını çok sık değiştirmeni tavsiye ederim sadece