bkb35 Bkomurcu ben can hastanesine gidiyordum. Ama o kadar paragöz bir hastane ki anlatamam. Sırf fazla para alabilmek için bebeğime down sendromu teşhisi koydu daha test yapmadan. Direkt aldır dedi ya da fetal dna yaptır sonrasında karar ver falan dedi doktorum. Test yaptırmak istemediğimi söyleyince iyice korkuttu saçma sapan şeyler söyledi. Ben de Medicana hastanesinde Cüneyt eftal taner diye bir doktor var ona gittim. Hiçbir sorun olmadığını söyledi. Fetal dna testim de temiz geldi. O yüzden can benim için bitmiştir. Doktorlarına güvenmiyorum.
Cosmica Bkomurcu ekol hastanesi Gürsoy pala’yı öneririm doçent perinatolog, oldukça da pozitif yaklaşımı var.
Meltem2910 Bkomurcu evet ama benim ikiz gebeliğim olduğu için sezeryan olucak riskli olduğu için ama genel olarak son haftaya kadar bekletiyor ve normal doğum destekliyor
Bkomurcu Çok teşekkür ederim, geçen hafta hamilelik testim pozitif çıktı ve rastgele bir doktora gittim memnun kalmadım. ❤️ üçünüzde sağ salim birbirinize kavuşursunuz inşallah
Meltem2910 Bkomurcu ben başından beri Mehmet hocayla devam ediyorum ki başından sonuna kadar riskli bir gebelik yaşıyorum ikiz olduğu için ama çok ilgili ve herseyi detaylıca anlatıyor yorumlarına da bakabilirsiniz internetten ama memnun kalıcağınıza eminim☺️
merveeees1 bkb35 merhaba can hastanesinde hangi doktora gittiniz? Ben evime yakın diye ve hızlı bir kararla çok araştırmadan şebnem hanıma gittim 2 kere görüştük olumsuz bir durum olmadı ama çok araştırmaya fırsatım olmadı kendisini
bkb35 merveeees1 merhaba ben Özden hanıma gitmiştim. İlk başlarda iyiydi ama sonradan saçmaladı. Başka bir arkadaşıma da başka bir doktor böyle saçma sapan davranmış ama adını hatırlayamadım onun. Şebnemi ilk defa duydum.
Aleffb ekol hastanesi irfan özer var onunla devam ediyorum 25. haftadayım bilgisi ve tavrıyla örnektir.. gürsoy pala da çok iyi.
Parlalina Devlet hastanesi takipliyim ben. Çiğli eğitim ve araştırmada Behiye Seda Hurşitoğlu. O kadar ilgili hiçbirşeyi atlamayan bir doktorki iyiki diyorum 🙏🏼
merveeees1 bkb35 anladım umarım iyi bir doktor bulursunuz, bende şebnem hanımla sorun yaşamadan devam etmek istiyorum doktor değiştirmek hamilelik sürecinde çok önerilen bir durum değil çünkü🙏🏽