ipekmom_ iremmmm97 canım herkesin fikri farklı, bana nedense hediye vermek saçma geliyor, onlar bana doğum yaptığım için hediye getirsin 😂 hastanede çikolata yaptırmıştım bide lolly şeker almıştık onları koydum. Hediyelikler genelde çöp oluyor ve aşırı pahalılar. Ben hediyelik parasına yeni doğan çekimi yaptırmıştım daha güzel bir anı olarak kaldı bana
Betuleva iremmmm97 ben tema vakfına magnet yaptırdım hem bağış yapmış oldum anlamlı oldu bence. Çikolatayı da görümcem yaptırdı sağolsun. Doğum yaptım tabi ben 3ay oldu
iremmmm97 Sren1289 Evet olabilir kullanışlı da olsun istiyorum bu yüzden kararsız kaldım baktığınız bir sayfa var mı fiyat aldığınız
Gamzeeecn Ben çikolata ve mahnet yaptırdım .Çikolata kutusunun yanında kolonya şişesi göndermişler süslenmiş 😀onada kolonya doldurdum .Çocuk odası hastane fotoğrafçılar videolar cekımlere o kadar çok para gittiki hediyelikleri minimum seviyede tuttum . İnstagram üzerinden uygun yollu düşünüyorsanız . Çikolata: lunacikolata Magnet: makromercy
Happyka ipekmom_ aynen öyle, mesela bizde 40 gün sonra geliyor herkes tamam mı , bebek küçük enfeksiyon kapar vs , veeee eli boş gelmez kıyafet yada para getirirler , isteyen tatlı yemek , Türkiye’de öyle değil yemek yemeye gelirler 🤣
ipekmom_ Happyka buradada düşünceli olup 40tan sonra hediyesiyle kısa ziyatte bulunan nadir insanlar var tabii ama bir elin 5 parmağını geçmez 😂
Sesssizliikk4434 Çok iyi hediyelik yapar biri bar yakında bir arkadaşım İnst. Hesabını bırakıyorum bakmak isterseniz yardımcı olur size https://www.instagram.com/mahperitasarmm?igsh=MWVqaGd1eXhtMjJ4eg==
senem-yabaci iremmmm97 minik atlıkarıncalar var onlardan yaptıracağım. Bizim burada yapan var ama fiyatı bilmiyorum. Belki Trendyoldan yaptırırım