Shedatk EmineAlty özel ve devlet olarak ikiye ayrılıyor , özelde davraz yaşamda Murat hoca ile medikaya da Ümmühan hocayı biliyorum beğenilen doktorlar olarak , şehir hastanesine ise Hüseyin bey ve Çağlayan biçer bir de havvana hoca çok öneriliyor
yuzirneym EmineAlty ben bi ara meddem de ali kır’a gidiyordum çok memnundum fakat fiyatı çok arttı ondan bırakmak istedim Şehirde baran hocaya gidiyorum
Damlanurr0 EmineAlty davraz yaşamda Murat hocaya gidiyorum çok ilgili bir doktor bilgileri çok güzel veriyor aklın
EmineAlty Shedatk Shedatk Medikaya da randevu ilemi gidiyoruz sabah gidip sıra alabiliyomuyuz acaba biliyomusunuz?
yuzirneym EmineAlty yılbaşından sonra hiç gitmedim, 1265 diye bi duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
yuzirneym Shedatk tanışmak isterimm, hava güzel olunca sitenin bahçesinde oturabiliriz size de uyarsa tabi :)
Shedatk EmineAlty sabah gidip sıra alabilirsin ama randevulu hastaları beklemek durumunda kalabilirsin, önden bi internetteki numarayı ara istersen randevu varmı diye yok derse yine gider sıra alırsın