Cotanakk uzlet daha yapmadım akşama doğru yapacağım. Negatif çıkma olasılığının yüksek olduğunu bilerek yapıcam merakıma yenik düştüm 😄
Papatyaaam1 Cotanakk ben 13 gün varken ogrendım Adetıme şuan 1 aylık hamıleyım productor varsa çıkıyor
Cotanakk Papatyaaam1 aa süper bugün alacağım bakalım sonuç ne olacak bence varsa illaki silik de olsa çıkar yoksa da yoktur diye düşünüyorum
Cotanakk EsoMom_ etkafa uzlet Sym_123 Test yaptım ama artı med marka yanıltıcı olabilir post olarak attım görselleri :)
AdaKaranfili Cotanakk çıkar ben 8-9 gün kala normal test yapmışdım.cikmisdi direkt silik çizgi. Çiş sona varamadan😂😂
uzlet Cotanakk canım güvenemiyorum Maalesef ben elindeki o diğer testi yap istersen yarın ilk İdrarla daha emin olursun inşallah vardır
uzlet Cotanakk canım Çünkü uyanılmayı ben de yaşadım koşa koşa test vermeye gittiğimde kanda negatif gördüm o yüzden emin olmak için mümkünse kan vermen daha iyi olur
Cotanakk uzlet yarın Predictor yaparım negatif çıkarsa zaten yoktur böyle silik bir şey çıkarsa da giderim doktora kan vermeye
uzlet Cotanakk Aynen canım pozitif görürse direkt hastaneye gidersin inşallah vardır ya bende de şu an lekelenme var yerleşme mi değil mi bir türlü çözemiyorum
Cotanakk uzlet ilk gebeliğimde bende yerleşme kanaması olmuştu nasıl bir şey şuan yaşadığın kahverengi mi?
uzlet Cotanakk canım ilk gördüğümde kırmızıya yakın bir renkti Ama şu an kahverengi ve çok arada geliyor yani