1devaannesi Ben hamileyim dedim 🤣🤣 2.ye kızım 4 ünde 1 yaşına giricek test vs attım tahlik vs işte, ilk 1 Nissan şakası dimi dedi sorna yok vs dedim istemiyorum ztn hafif lekelenme var tutmaz dedim adam insternettten araştırmış inşallah tutunma kanaması dır diyor 🤣🤣🤣 ofoffofo eve gelince konuşalım dedi
Minnakpopus 1devaannesi Aşırı gereksiz bir şaka olmuş. Bence hiç uzatmayın ve direkt sonlandırın şakanızı.
_biranneadayi 1devaannesi Bence gerek yok. Lüzumsuz bi şaka olmuş hala da devam ettirmenin manası yok. İtiraf et gitsin
Babyaa İnanılmazsınız gerçekten burda birsürü isteyip hamile kalamayan şuan kimyasal geçiren insanlar var yaptığınız şakaya ayrı buraya bu ukalalıkta bu üslupla yazmanıza ayrı pes diyorum biraz düşünüp hareket etmeyi öğrenirsiniz umarım 🙏🏻
1devaannesi Babyaa hepimiz o yollardan geçtik benimde ikiz kaybım var mesela ölüm şakası yapmadım bunu herkes yapıyor ztn birseyi abartmayın
Mmirel 1devaannesi benim eşim 2. Çocuğu düşünmüyordu istemiyordu hatta sonra bende öylesine şaka yapıyım dedim hamileyim diye aşırı mutlu oldu heyecanlandı falan dedim sen istemiyordun sonra şaka yaptığımı söyleyince aşırı üzülmüştü 😂😂erkekler değişikler biraz 😂😂
Babyaa 1devaannesi başınıza gelip yapmanız daha üzücü. Sizin düşüncenizdeki insanlarla muhattap olmuyorum düşüncemi yazdım iyi geceler 🙋🏼♀️
_biranneadayi 1devaannesi Bak özür gerektireceğini sen de biliyosun. neden yapıyosunuz bunları anlamıyorum ki. daha geçen gün bayramda kocamla küstük demiyor muydun. bunun üstüne sence gerek var mı böyle şakaya?
1devaannesi Direkt yargilaamaa var hangi uslub çok kaba sanki siniriinizi çıkartmak gibi ,söyle diyebilirsin şakan biraz ,üzücü olmuş direkt itiraf et şakası bile kötü denilen bilir benburdaki millete yapmadım sonuç olarak
1devaannesi _biranneadayi neden olmasın tek yapan ben değilim, birkerede ven manasız birsey yapım hep onun yaocak halli yok postuna bka kaç kişi yorum yapması tke trip atan erkek benimki değil
_biranneadayi 1devaannesi Ya öyle de kocan tripli bi adamsa sen de ona göre yap üstüne gitmenin manası yok ki. Barışmanıza sevindim bu arada. İnşallah daha da devam etmez bunun altından kalkabilirsin. Yarın da bi tartışma postunu okumayız 🙃
Ayshababy 1devaannesi baçım her gün post açmaktan rahatsız değil misin özel hayatın yok mu herşeyini buraya paylaşıyorsun bi özel hayatini kendine sakla yok eşimlen şöyle oldu yok böyle şu şöyle şaka yapmışsın doğru olmadını sende biliyorsun linçlenmeye yer mi aradın gece gece böyle şeylerlen şaka mi olur yaptın etin burda neden herşeyini anlatıyorsun cinselinizi bile konuşuyorsun korumadı diyorsun hamile kalmak istemiyorsun ama deli gibi test gününü bekliyorsun şimdide bunun üstüne şaka lütfen biraz kendi hayatini kendine sakla
monica50 bunun şakası yapılmaz diye düşünüyorum adam bide heveslenmiş. şaka yaptım diyeceğine kimyasal mı desem diyosun durduk yere ne gerek var üzmene yani ben anlam veremedim