A_nuur19 Hasret18ayaz ay yok ben o Aykut doktoru asla önermiyorum canım düşük tehlikesiyle gittim ben oranın aciline acil dedi burda uzman doktor yok sna bişey yapmazlar polikliniğile git gitttim randevu al randevusuz bakamayiz dediler apar topar randevu buldum 1 saat sonraya o doktora vardı tek aldım neyse girdim dedim kanamam var kan alalım dedi onun sonucuna göre bişey diyebilirim dedi allttan baktı kese gözükmüyor dedi neyse kan sonucu çıktı beta güzel artmış dedi 2 gün sonra tekrar gel eğer artmazsa dış gebelik diycem dedi ben dedim kanama n’olacak dedi normal ondan sonra gittim eve ama kanamam arttı ertesi gün bekleyemedim etlige gittim düşük yapmışım zaten ben o gün 🥺Eğer orda önlem alsaydı öyle olmayacaktı belki de beni gönderdi
edaddk A_nuur19 nafiye ecem erçin kahveci güzel ilgileniyo herşeyin detayınıda söylüyor bi git istersen
A_nuur19 edaddk o doktoru hiç görmedim ya ben yeni mi geldi dün e nabız dan randevu için baktım adı yoktu bide
A_nuur19 edaddk buldum canım iyi mi doktor gerçekten yani ilgilenir mi benimle güzel çekiniyorum zaten bide yardımcı olur mu bilmiyorum azarlamaz falan dimi
edaddk A_nuur19 ben 28haftalık hamileyim 1.trimesterim çok ağır geçti beni anlayan tek doktor ecem hanım oldu bu süreçte toplamda 5 6 defa gitmişimdir hiç terslemedi yada ben denk gelmedim bilemiyorum
A_nuur19 edaddk hamile değilim canım pcos var kalamdigim için gidicem 1 düşük 1 kimyasalım var adetler duzensiz
edaddk A_nuur19 ben pcos için keçiören atatürk eğitim araştırmaya arzu bostancı durmuş’a gitmiştim gittikten bi ay sonra hamile olduğumu öğrendim sana uzak gelmezse ona git istersen
Esra_1609 htckubray merhabalar, ben de pursaklar devlet hastanesinde takipliyim, burda doğum yapanlarla ilgili net bir bilgiye ulaşamadım siz ulaşabildiniz mi, ya da doğum yaptınız mı acaba, ben de hastane konusunda çok kararsız kaldım
htckubray Esra_1609 evet doğum yaptım ama beni etlige sevk ettiler orada sezeryan doğuran arkadaşım Sitare hocaya gidiyordu çok memnun kaldığını söyledi
FatmaZehra06 @htckubray hangı doktora gıdıyorsunuz kontrollerden memnun musunuz bende Pursaklarda yaşıyorum evet açıldığını bende duydum ama çevremde Hıc doğum yapan yok burda o yüzden bılgım yok
htckubray FatmaZehra06 ben 9 ay orda lütfiye yeşim hocaya takipliydim çokta memnundum sancılarım gelince de oraya gittim ama tansiyonum yükseliyor diye etlige sevk ettiler beni sezeryan doğuran bir arkadaşım var orada Sitare hocaya takipliydi ameliyatinida o yaptı çok memnun