Hazucak Ankara- Samsun yolculuğu yapacağım 32+6yım sıkıntı olur mu? Yaptınız mı doktorlarınız bie şey dedi min?
Ates06 Hazucak kendini iyi hissediyorsan riskin yoksa yapabilirsin. Ama benim gözüm asla yemiyor Ankara’da trafikte işe zor gidiyorum el ve ayaklarımda ödem var 33. Haftam
Gulsahs Hazucak benim doktorum 3 saatten fazlasını önermedi ve sık mola verme şartıyla izin vermişti bence doktorunuzla görüşün daha iyi bilir kendisi
_biranneadayi Hazucak Valla ben de 32 haftalığım bırak şehir dışını artık arabaya binip markete gitmeye korkuyorum. Nolur nolmaz ben olsam gitmem tavsiye de etmem ama gidecekseniz siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
Hazucak staRmama staRmama hareketsiz kalmayı daha çok önemsiyorlar sanırım mola verip hareket etmek gerekiyor
Hazucak Ates06 evet kendimi iyi hissediyorum ödem vs de yok ben de ama sadece sakıncalı mı değil mi bilemedim herkes doktora sor dedi bu saatte doktoruma yazdım ama görmesi uzun vakit alabilir kararsız kaldım
Fatmanoyan Bende 34 te 5 buçuk saat gidip iki gün sonra geri donecem özel araba ile cocugumun kontrolü var mecburen gidecem dr 2 saatte mola ver muhakkak 15 dk yürüyüş yap imkanim varsada arabada ayaklarini uzat demisti 29. Haftada gitmistim.