Sydaaslan Hanımlar çok yıyorum çokta kılo almaya basladım hamıle olmadan oncekı lıstemı uygulamak istiyorum şuan 22 haftada 12 kg falan aldım malesef sizler ne durumdasınız dıyet yapan var mı 80 oldum malesef
Catperson Sydaaslan canım o liste olmaz. Ben gebelikten önce gittiğim diyetisyene tekrar gittim hamilelikte verdiği liste çok daha farklı ve porsiyon olarak daha zengin. İlk dört ay kilo verilebiliyor karamsarlığa kapılma
Sydaaslan Meltemanneolsun malesef bende ve bacaklarım kollarım sankı seklı semalı bozuldu inşallah yarın vs dıkkat etmeyı düşünüyorum sonra üzülen ben oluyorum baya abartımm yemeyı
Meltemanneolsun Sydaaslan ben öyle Bartmiyirum da sadece bulantım var çok bastirsin diye ekmek yedim o da kilo aldırıyor
Sydaaslan Catperson anladım teşekkür ederim kötu beslenmeden adına lıste olmasada böyle gıderse 90 rahat görürüm 🥴🥴🥴🥴
Sydaaslan Melikeakkc boylarımız aynı hemen hemen sızle ama sekılsız dalga dalga oldum gibi ekstra sısıyorumda artık muhtemelen şeker de çıkacak
Sydaaslan Meltemanneolsun doğum sonrası aylarca kötü hissediyorum ben kılodan dolayı sımdıden ozenmem lazım
Melikeakkc Sydaaslan ben komple eşit bi şekilde her yerden şişiyorum. Bedenim kalıp olarak büyüdü bence 😂