Busramnida Deleted33000 aynıyız bacım aynıı görümce görmeyeyim ömrümce boşver sağlıklı olsun bebişler de bi önemi yok 😂
Deleted33000 Leyla210 ayy bide o var dimi sen hiç yemiyormusun yok bebek zayıf doğar vs vs banada diyorlar bebek zayıf doğacak diye ama bebeğimin haftasından bile önden gittiğini bilmiyorlar nazar olur diye ses çıkarmıyorum desin dursunlar
Leyla210 Deleted33000 evet yaa, aman aman deme kimseye nazara çok inanırım Allah korusun bebeklerimizi.
Ozgekiz Deleted33000 kesinlikle öyle 🥰 sağlığı yerinde olsun, neşeli ve mutlu bir bebek olsun kız erkek amaaaan ne farkeder 🥰
Gulsenbck Deleted33000 5 aylığım nerdesyse 2 kilo aldım 2. Hamileliğim karnım çok çabuk çıktı sen şimdi böyleysen yazın düşünemiyorum diyip durdular gerçekten insanların patavatsızlığı hat safada
Damla_g28 Deleted33000 26+2den selam bende de tam tersi cirkinlesmissinnn karnın küçük bebek sağlıklıdır inşallah dönüp diyorum bende demekki kızım güzel olacak çok şükür diyorum bebeğim sağlıklı çok takılma ver ayarı geç 😂😂
Deleted33000 Damla_g28 zaten kız bebek annenin güzelliğini alırmış inşallah tıpkı sana benzeyen güzeller güzeli bı kızın olur 🥰
Damla_g28 Deleted33000 ay bide eşimin kuzeninin düğüne denk geliyor ya doğurmuş oluyom ya 1 hafta kalmış oluyor doğuma ay siz gelmiycekmisiniz gelin bişey olmaz çocuğu orda dogurtturcaklar bana ya 😂😂😂😂
keyfimin-kahyasi-misin Damla_g28 haha Kız ben Bir buçuk saatlik yola gittim 40 a iki gün vardı 😂😂😂 ama gelmeyince gelmiyor gelmedi hala
keyfimin-kahyasi-misin Rabiul uçuyor 😂 Kız kidste pembe galp ariyorum senin 😂😂Meğer burdaymis kalp sjsj
Meltemanneolsun Benim en çok sinir olduğum şey benim boyum 178 eşimin boyu 190 e haliyle boyu uzun ilerliyor da öyle çok da değil yani kız bebek olacak. Gören diyor ayy ana uzun baba uzun bı de kız olacak nasıl eş bulacak kendine elimizde kalacak falan diyor kendilerince espri yapıyorlar da şimdiden kızımı nasıl vereceklerini düşünüyorlar diyorum ben nasıl bulduysam o da bulur tuhaf tuhaf bakıyorlar falan. En çok kizimin boyu konuşuluyor ne olacakmış da bilmem ne sağlıklı ollsun da yani uzun olsun ne var
zynpknt Meltemanneolsun sizin elinizde mi kalcak deseydiniz keşke biz evlenince takılarla araba alcaz diye halam aa damada araba mı alcaz demişti benim takım fazla olduğu için hayırdır sen mi alcan taktığın 1 tane çeyrekle demiştim o gün bugündür kimse yorum yapamıyo😂😂
Pzahide Doğum ne zaman, adına karar verdiniz mi, hangi hastanede doğuracaksın, normal mi sezaryen mi, karnın daha düşmemiş doğurmazsın…. Bıktırdılar
[silindi] Bana da tam ters karnın hiç büyümemiş diye zorbalık yaptılar 😂 14+5 teyim bebek nerde diyorlar bende bu yüzden zorbalık gördüm valla bu insanları memnun etmek imkansız 😂
Mervecihan_ Deleted33000 her şeyi derler bende 34 haftalığım ama karnım küçük haftasıyla kilo olarak uyumlu ee hiç karnın yok nerde çocuk diyorlar her türlü derler yani bende içerisi geniş deyip kapatıyorum konuyu
keyfimin-kahyasi-misin Rabiul haha olabilir ben orda arıyorum seni gördükçe kalbi 😂Buradaymis meğer bende doyorum gördüm biyerde
mrp2023 Deleted33000 zayıf olsan neden zayıfsın yemiyormusun bebek kilo alamayacak kilolu olsan niye kilolusun bence insanların ağzı torba değilki büzelim boşver 😂
Serap09 Deleted33000 bebegim 3 aylik 3.5 ay yattım dogumdan önce gun yüzü görmedim psikolojikmen çöktüm riskli gebeydim bebeğimi dışarı çıkardığım için tepki alıyorum tanıyan tanımayan herkesten kimse ne yaşadığımı bilmeden ayyy cokk küçük çıkarma sanıyorlar ki keyfime çıkıyorum psikolojimi düzeltecek tek şey bebeğimle ev dışına çıkmak şimdilik yanii bogasim geliyor sana ne diyesim geliyo