seyma0661 deletedmom43191 belediyeler üniversiteler hastaneler vs her yer 9 gün tatilde diye biliyorum. Abim memur ordan biliyorum 😂
deletedmom43191 seyma0661 bugün açık canım yanıldın malesef simdi aradım konustum 😊😍 ama yazı gitmemiş yardımla alakalı
deletedmom43191 Yazmelegi_ hayır simdi aradım konustum açık sosyal hizmetler ama yazı gitmemiş doğum yardimiyla ilgili
deletedmom43191 MhysaTheGreat bugün açık şimdi aradım konuştum ama yazı gitmemiş doğum yardimiyla ilgili
deletedmom43191 XBurcuburcu bugün açık aradım şimdi konuştum fakat daha bize yazı gelmedi dedi 😔😔😔😔 ne zaman yazı gidecekse artık herseyden onay verildi daha neyi bekliyor sosyal hizmet anlamıyorum
Annebebek000 deletedmom43191 kusura bakmayin tam bilmedigim icin soruyorumm Benim 5 yaş ve 3.5 yasinda iki tane cocugum var Suan 34 haftalik hamileyim 3. Cocuguma Bende yardimdan faydalanabilecekmiyim acaba Her ay 5 bin tl yardim bana gecerlimi yani. Sizin kac cocugunuz var
MinikBrokoli Annebebek000 evet faydalanıyorsunuz ama şu an daha hiç kimse almadı , artık şov mu yaptılar ne yaptılarsa 4 ay oldu alan yok
Annebebek000 MinikBrokoli bana da bir kac akraba dedi ki 2 cocugunu saymazlarr 2025 den sonra kac tane dogurursan ona gore veriyorlar dedi kafam karisdi benimde
2cocuk2kopek MinikBrokoli resmi gazetede bayramda yayınlandı 9 günlük resmi tatil geçtikten sonra başvurup alabilirsiniz