Annelikyolundabiri Kızlar 14 mart transfer oldum, şu an kaç haftalık hamileyim hesap yapabilen var mı? Tahminimce 5+1 im
Nckl Annelikyolundabiri transfer günü değil adet tarihi baz alınıyor. Örneğin ben 12 ağustosta transfer oldum ama son regl tarihim 23 Temmuz. Doğum planlaması ona göre yapılıyor. İnternette tüp bebek hesaplaması da yapılıyor oradan da bakabilirsiniz. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Marsmelow Annelikyolundabiri benimde 11 Mart transferim oldu 5+3 olduk bugün. Takvim böyle hesaplıyor. transfere dayalı 5. Gün embriyosu üzerinden hesaplayan siteler var yurtdışı. O sitede 5+5 diyor mesela. Yarın ilk muayenem olacak sanırım doktorun ölçütü önemli olan https://www.whattoexpect.com/ivf-due-date-calculator/
Mavi16 Annelikyolundabiri Hayırlı olsun güzel haberlere inşallah. Bende 14 nde transfer oldum . beta sonuçlarınız nasıl , belirtiler var mı sizde şuan
Burcu_drn Marsmelow canım ben 25 mart’ta transfer oldum ama sat 1 mart. Henüz erken biliyorum ama değerlerim şuan güzel gidiyor. Sat a göre doğum tarihi 5 aralık, transfere göre 21 aralık 😄 hangisi mantıklı bilemedim 🤷♀️
Annelikyolundabiri Mavi16 yeni yeni bulantı başladı. İlk başta ara sıra hafif kasık ağrım ve göğüste hassasiyet ağrı vardı
Annelikyolundabiri Burcu_drn Ben Sat ı 24 şubat olarak hesapladım kendimce 😄 ilk dr kontrolüm cuma günü inşallah 🫠
Marsmelow Burcu_drn tebrik ederimm ya ne güzell 🥰🥰🥰💕 benim de sat ile uyumlu değil. Ultrasonda bebeğin boyutunu ölçerek haftasını söyledi doktorum. Büyüdükçe ultrason ile tarih netleşiyor sanırım öyle anladım yani
S-nur1 Son adetten hesaplanıyor ama uygulama ve ultrasondaki arasında fark olmuştu benim 3 gün önde söyledi doktor ilk muayenemde hayırlı olsun bu arada 🥰
Annelikyolundabiri S-nur1 Teşekkür ederim size de kucağınıza almak nasip olsun 😊 Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Burcu_drn Marsmelow ay ben merak ediyorum 😄 birde daha kese falan görülmedi önümüzdeki hafta gıdıcez keseyim görmeyee