Susamommysi Karnım da düzenle ritimler de tık tık birşey atıyor tepik atması değil 2 gündür bundan dolayı tepik atamıyor yazık kuzuma 5 10 dk sürüyor hıçkırığı başladığın da benim tahminim hıçkırık sizlerde de oluyor mu
Han23 Susamommysi evetttttt:) hemen hemen bikaç haftadır başladı benimde aynı ozamanlar. Ritmik tık tık kalp atışı gibi hıçkırıkmış. Ben de bebem rahatsız oluyor falan diye dusunuyorum hep hahah:) benimde sürüyor 5 -10 dk neredeyse her gün oluyor. Bazen günde 2 hıçkırık krizi:)
nevaneva Susamommysi ben 32. Haftadayım bebek baş aşağıydı bende kasığa doğru alt karında ritmik kalp atışı gibi tık tık hissediyodum hıçkırık değildir dedim ama hıçkırık demekki çok değişik 😂
CerenDF Susamommysi evett yeri hiç değişmiyor sanki kalp atışı gibi düzenli ritmik atışlar hıçkırık 😊🫶🏻
Susamommysi Han23 içim gidiyor üzülüyorum ama gelişimi için iyi olduğundan rahatsız etmiyorum hanımefendiyi
Susamommysi nevaneva yakında hıçkırık seslerini de duyarsın sennn maşallah çok az kalmış doğumuna sağlıcakla gelsin miniş 💕💕
Susamommysi seyma0661 doğuyunca yumurtaları sen mi çaldın şakası yapıp hıçkırığa çare buluruz da karnımınız için de ne yapıcaz 😂😂😂
Efnan_Meva Susamommysi Aynı şeyi geçen gece yaşadım ilk kez yarım saat sürdü korktum saat geçti doktoruma yazamadım dün akşam da tekrar etti ama uzun sürmedi ve ben yine de yazdım sordum doktoruma hıçkırık hareket deniliyormuş normalmiş keyfine bak hersey yolunda dedi rahatladım 😄 29 haftalığız 🧚♀️