Serapdgn Bel ağrım var karnım sürekli sertleşiyor ama sancım yok sancıyı hissetmiyor olabilirmiyim suyumda gelmedi
parliyokralice Serapdgn merhaba Allah en güzel zamanda en güzel şekilde kavuştursun yavrunuza 🥰 ben 38. haftadayım sertleşme dediğiniz nasıl oluyor? benim bebişin sağ tarafta poposu sanırım arada sertleşiyor ama o sıra soldan ayağıyla da hareketini hissediyorum böyle mi oluyor yoksa hiç hareket etmeden mi sertleşme olmalı sancıda yani benim hareket ettiği için mi sertleşiyor diye merak ediyorum
Serpoo Serapdgn Serapdgn rabbim sağlıcakla kucagnza almayı nasip etsin 38+4 de benmde öyleydi hafif kasık agrım ve sürekli bi sertleşme vardı bebiş toplanıyodu sağ tarafıma sancılarım cıktı nst de sezeryana alındım hemen (bebiş makat gelişti normal zamanını beklesekde sezeryan olucaktık bizim bebiş azıcık erken gelmeyi tercih etti)
ayseayseaysee Dakika tutun, eğer düzenliyse, dinlenmeyle duş almayla geçmiyorsa doktorunuzla iletişime geçebilirsiniz. Doktorunuz sizi yönlendirecektir. Sancı herkese göre değişebiliyormuş. Kimisi bel ağrısıyla, kimisi kasık ağrısıyla karşılaşıyormuş