Kızlar ben cuma günü sabah 03:40 ta doğum yaptım. Çarşamba günü hafiften kasıklarım ağrıyordu Perşembe günü bı uyandım nişanım gelmiş ve nişan geldikten sonra daha çok sancılarım olmaya başladı akşam saat 8 de devlet Hastanesi’ne gittik bu arada benim sancım 10 dk bir 15 dk bir çok ağrılı bı şekilde gelip gidiyor gider gitmez beni hemen doğumhaneye aldılar ve Nst ye bağladılar doğum yapan kadınların yanında Nst de yarım saat bağlı kaldım en son da açıklığına bakalım dediler 2 cm açıklığın var dediler Nst de çok sancın gözükmüyor dediler eve gidip sancımi çekmemi istediler bende sancımin olduğunu ve agridigını söyledim ebe de o sancı değil dedi ama beni mahf ediyor sancılar. Hatta yarın doktoruna bile gözük dediler ben o haldeyken Beni çatı da muane ederken çabuk çabuk in biri doğum yapıyor diyip koştura koştura kadını getirip benim muane olduğum çatıda doğurttular benim çıkışımı yapmam için dilekçe yazdirdilar kendi isteğimle çıkıyorum sancım yok olmuş ve olacak şeyleri kabul ediyorum gibisinden. Ben bunları yazarken bı kadın doğum yapmıştı onun dikişlerini gözünün önünde atıyorlardı ben bir an önce ordan çıkmak istedim ilk dogumumdu çok korktum ve ordan çıktım eve geldim eve gelir gelmez sancılarım daha da çoğaldı 1 dk bile sürmeden sancım geliyordu sıcak duş alıp çıkıyordum ayak üstünde dolaşıyordum nefes alıp veriyordum ama dayanamıyordum gece 3 e kadar sancı çektim dayanilmiycak hale geldim bı ara bayılacak gibi bile hissettim hemen anneme özele gidip sezeryan olmak istediğimi söyledim kalktık gittik özel hastaneye orda beni direk sezeryan a alın dedim onlar da emin misin dediler Evet eminim dedim açıklığıma baktilar 2 cm den 7-8 cm olmuş açıklığım ama ben mahf oluyorum yok böyle bir sancı. Onlarda acilman çok seni boşuna sezeryane almayalım normal doğum yap dediler bende yok sezeryan istiyorum yapamam dedim çünkü devlet hastanesinde ki şeyi görünce çok korktum onlar da kağıt falan imzalstip tamam dediler üzerimi değiştim birden hafiften suyum akmaya başladı gel tekrardan açıklığına bakalım dediler 8 cm falandı gel seni doğurtalim artık geldi dediler yaparsın dediler ben de tamam dedim hemen suyumu patlattılar ve sancım çoğalmaya başladı her sancı geldiğinde ıkın dediler bende ikiniyordum ama mahf oluyordum benim için çok zordu. Sonra doktor geldi ve 3 hemşire vardı hepsi elimden tutup beni yönlendirdi destek oldular doktor geldi bebeğin çıkması için elinden geleni yapıyordu ıkın dediklerinde ikiniyordum 4 ikinmada çocuğum oldu bence tam hatırlamıyorum ama son kez ıkınmam da o kadar ikindim ki bebek çıktığı halde kendimi durduramadim o yüzden yirtilmam çok oldu haliyle dikişler çok oldu bebegim doğar doğmaz kucağıma verdiler o ağladı ben ağladım dikişler çok olduğu için doktor uzun süre dikti 3:40 ta çocuğum doğdu saat 4 tü hâlâ dikişler atılıyordu daha sonra üstümü giydirdiler ve beni odaya götürdüler bı kaç saat kendime gelemedim titriyodum verdiğimiz bı ilaçtan dolayı demişlerdi ama bebeğimi de hemen emzirebildim bebeğim de emmek istiyordu emiyordu da iki gün boyunca dikişlerim çok ağrıyordu ağrı kesici fitil falan kullanıyorum o bana iyi geliyor hemen de toparladım iyi ki normal olmuş diyorum ama çok korkutucuydu keşke ilk baştan sezeryan olarak anlaşsaydim da diyordum açıkçası çünkü Benim için berbat bir süreçti beni mahf etti hele ki ikinırken o kadar zorlandım ki şuan benim omzum falsn ağrıyor demirleri tutup çektiğim için ama şuan bebişim yanımda şimdi artık 5 günlük olduk sütüm çok güzel geliyor ben popumun üzerine oturabiliyorum yürüyebiliyorum bebeğime kemdim bakabiliyorum benim hikayem de böyle benim için hem pozitif hem negatif bı deneyimdi