Ecukberuk Merhabalar benim 13+6 da 3. Bebegime hamileyim ayrintili ultrasonda erkek dedi kendi doktorum kiz dedi kafam karisti boyle olan oldumu hic
Figennn Ecukberuk Ayrintili o haftada yapilmiyo canim 20-24 hafta arasi oluyo. Haftan daha kucuk biraz bekle net ogrenirsin😊
Figennn Ecukberuk Yok canim ayrintili bebegin tum organlarina bakiliyo 20-24 hafta arasi o haftana gelince doktor soyleyir😊 ikili test ise down sendromu icin fln bakiyolar kan aliyolar
Ecukberuk Figennn kan vermedim ben sadece usg sine girdim ayrintili baksin dedim ense kalinligi burnu eli kolu herseyine bakti cinsiyetide erkek dedi 2 kere bakti hemde
Ecukberuk Yurdanur anladim ben ense kalinligi testini ayrintili usg diye biliyodum tesekkur ederim mecbur beklicez🤷♀️
Ecukberuk Ezgisu ah kardesim agzin hep guzel soz soylesin insallah simdi kucuk ilerde buyuk olur 🤪 2 kizim var buyuk hevesle bunu istedik rabbim once saglik sonrada istegimizi verir insallah
Ecukberuk Merveftma perinatolog du sanirsam ama baska insanlarda geliyodu mesela bi kadin nodullerine baktirdi kizinin 🤔 o zaman radyologmj oluyo