Dnmzalp Kızlar hamileyken dermifin krem kullanan oldu mu vücuttu mantar tedavisi için cildiye doktoru verdi gebelikte kullanılabilir dedi ama içime sinmedi
Dnmzalp Melike_4949 siz biliyor musunuz diye sormamışım kullanan oldu mu diye sordum ki sizde cevaplamak zorunda değilsiniz
ayseayseaysee Melike_4949 neden öyle dediniz? Ben de hamileliğimin en başında vücudumda çıkan kırmızı benekler için gitmiştim cildiyeye. Verdiği kremi kadın doğum doktoruma danıştığımda sakın kullanma antibiyotik içeriyor, cildiye uzmanına hamile olduğunu söylemedin mi diye tepki verdi. Halbuki 7-8 haftalık hamile olduğumu söylemiştim. Ona rağmen hamilelikte kullanılmayan bir krem vermişti.
Dnmzalp ayseayseaysee teşekkür ederim yanıtınız için annelik çok farklı bir duygu insan daha temkinli yaklaşıyor kendi sağlığından önce bebeğini düşünüyor bunu anlayıp cevapladığınız için teşekkür ederim 🙏🏻 🌸
ayseayseaysee Dnmzalp rica ederim, elbette doktorlara, aldıkları eğitimlere saygımız sonsuz ama maalesef her doktor her alana hakim olamayabiliyor. Ben kadın doğum doktoruma danışmamış olsaydım boşuna antibiyotikli krem kullanmış olacaktım.
Dnmzalp ayseayseaysee doğru söylüyorsunuz benim de tam araştırmadan içime sinmedi o yüzden fikir almak istedim doktoruma sorup o şekilde kullanmaya başlayayım teşekkür ederim 🙏🏻