Minnakpopus Aysutoper kız erkek farklı olmuyo belirti adı altında söylenilen herşey tamamen hurafe canım. Sadece her gebeliğin seyri farklı
Aysllllm Aysutoper kızımdan farklı olarak hiç birşeyden tiksinmedim bulantım olmadı iştahım hep açıktı..bir de hep tatlı çekti canım..bir de kızımdan farklı olarak aşırı karnım şişiyordu gaz sancısı çekiyordum ..
269522 Aysutoper kız erkek farketmiyor her bebek farklı oluyor canım. İlk çocuğum da erkekti ikinci de erkek ikisinin hamileliği çok farklı oldu. İlkinde bulantı kusma aşırı az oldu nerdeyse olmadı bunda 20. Hafta oldu hala kusup duruyorum. İlkinde cildim çok kötü olmuştu bunda cildim güzelleşti. İlkinde inanılmaz tatlı istiyordu canım sürekli tatlı yemiştim bunda hiç tatlı yiyesim gelmiyor😂 herşey farklı ama cinsiyet aynı yani
gecegunduz Aysutoper bir kızım var ikinciye gebeyim bunun cinsiyeti de erkek tek fark bunda bulantı 8. Haftada başladı( kızımda hemen başlamıştı öğrendiğim gün )birde koku hassasiyetim vardı onun dışında sabah sarı kusma vs bunlar aynı kızımda da vardı bunda da 6 ay çektim 🥴
Nesrnn Kız erkek ayrı belirtiler var dıye konuşulanları cok dikkate almayın her gebelık farklıdır arkadaşımın kızı oldu mıde bulantısı vardı benım oğlum olacak benım de bulantım oldu ekşi yiyordum kız olacak dedi herkes oğlum olacak Allahını izniyle
curlyanne 14+5 deyiz başından beri hiç bulantım olmadı hiçbir belirti de yaşamadım tüm hurafeler erkek çıkmıştı, sadece ekşi şeyler aşeriyorum o yüzden kız sanıyordum ama erkekmiş 💙