nurmltli61 Sezeryan doğum olucak hem suyum az hem makat geliş. Ama şuan sancım var karnımın sağ tarafında yoğun bi kramp girmiş durumda 🥹sağ tarafta toplanıyor sıcak basıyor midem bulanıyor bunlar normal mi
nurmltli61 EbruHiraa direk gelir gelmez şiddetli mi geliyor 🥹2 saattir karnımın sağ tarafında yoğun bi kramp var arada şiddetli bi sancı giriyo dayanmaya çalışıyorum eşimi bekliyorum
Ebru_ebru nurmltli61 Benim de aynı şikayetim vardı mide bulantısı bebek sağ da kendini toparlıyordu baş ağrısı sıcak bastı gittim şimdi bir şey yok dediler bebekte doğum pozisyonu almamış daha 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
EbruHiraa Hayır canım direk şiddetli gelmez sancı .Zaman geçtikce siddeti artiyor ve 5 dakikada 1 sancı gelirse hastaneye gidilmesi gerekiyor.Sanirim sende şuan kasılma oluyor yavaştan
nurmltli61 Ebru_ebru benim cuma günü doğum olcak suyumuz az makat geliş su azlığından sebep doktor 37 haftalık olmamı bekliyor bu cuma sezeryan olucam ama simdi sancım var
Ebru_ebru nurmltli61 allahım kolay geçirsin inşallah canım 🙏 bana da pozisyon almamış sezeryan olabilir dedi 🤷♀️