Btl42 Böyle olan var mı 24 haftalık hamileyim bebeğim aşağıda olumca erken doğum riski olur mu ara ara rahmime sancı giriyor sonra geçiyo korkuyorum ben de
Elifc Btl42 benimde 20 haftadan beri aşağıdaydı suan 38e giricez şükür birşey olmadı yinede dikkat edin bolbol dinlenin
Kurall Btl42 tek korkum 23 haftaligim bende birşey olucak diye aklım çıkıyor kardeşim 28 haftalık doğum yaptı hiçbir sebebi yoktu bende idrar yolu enfeksiyonu var mantar var erken dogurucam diye korkuyorum ama görüyorum ki tek endişelenen ben değilim bu konuda
hohomoromu Btl42 Benim hep aşağıda canım 31 haftann içindeyim hiç yukarı çıkmadı yapısal tamamen ilk gebelikte de şimdi de aşağıda benim 👍😊
Pinkyy Btl42 canım benimde ikizlerimin kafaları hep aşağıda ayaklar kaburgada göbeğimde aşağıda ve yumurta şeklinde,bir sıkıntı oluşturmadı doktorumda normal diyor,32.haftaya girdik Allahın İzniyle..
Btl42 Elifc çalışıyordum 10 gün rapor verdi doktorum sonra yine başlicam dinlenmeye çalışıyorum ama çok aşağıda hissediyorum korkuyorum
Irmyldm9 Kurall. Canım yanlış anlama ama kardeşinin bebeği şuan sağlıklımı yani bir sıkıntısı oldu mu?
Kurall Irmyldm9 Çok şükür canım canı içinde toplandida elhamdülillah ama kuvezde kaldığı sürece solunum yolları enfeksyon kaptı tedavi esnasında da kullanılan ilaçlar kulaklarının sinir sistemlerini zayiflatmis duymuyor 1 yaşına girdi martta implant ameliyatı olacak inşallah
Irmyldm9 Kurall Allah tez zamanda şifa versin inşallah benimde erken doğum riskim var o yüzden sormuştum.💓
Kurall Irmyldm9 Allah'ım yardımcın olsun inşallah canım zamanın da vaktinde doğumlar nasip etsin herkes e herkesin 1 olacak diye birsey yok bir arkadaşım da erken doğum yaptı haftasını hatırlamıyorum ama bebeği 650 gram doğdu yaşıyor 4 yaşında şuan hiç bir sağlık sorunu da yok Allah buyuk hepimiz bir imtihan içindeyiz Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın gönlünü ferah tut
Irmyldm9 Kurall. Doğru diyorsun canım benim birde bebeğim 2 kiloya yakın endişe ederek daha kötü durumda olanlara haksızlık ediyormuşum gibi geliyor ama anne yüreği💁 Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin.
Kurall Irmyldm9 maşallah canim bol bol dinlen dikkat et sürekli uzan en azından seni bekleyen tehlikeyi biliyorsun ona göre tedbirin alma şansın var çok şükür
Rima Mende 28+3 dü aşağıdadı hekim narmaldı dedi ama tez tez dincel dedi ara sıra sancı qarnım sertleşir sora keçir
Irmyldm9 Kurall. Sende aynen şekilde canım dikkatli ol önlemini al güzelce dinlen gerisi zaten takdiri ilahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Elifc Btl42 devamlı yattım ben zorunda kalmadıkça kalkmadım insalah zamanında sag sağlim alırsınız kucağınıza