minikelebek_ Bende hiç bi belirtli yok mide bulantısı vs iştahım açıldı,en son gittiğimde 14+5 tim doktor %95 kız dedi sizin cinsiyetler belli oldumu acaba benimki değişirmi diye korkuyorum 😂
Leyla210 minikelebek_ bugün 15 haftalık oldum 10 gün arayla 2 kere erkeğe benzetti ama pek güvenemedim açıkçası 😂 benimde hiçbir belirtim yok.
Smyye1B minikelebek_ Bende bugün 15 haftalık oldum cinsiyetimiz belli bir oğlum daha olacak . Hiç belirtim olmadı gebe değilmişim gibi sanki hâlâ belirtisiz devam ediyorum☺️
cavbella minikelebek_ 16+1 im hala bulantısı devam ediyor her şeyi rahat rahat yiyemiyorum 🥺 benden başka herkes normal dönmüş galiba
Selim_Alparslan minikelebek_ 15+2 haftalik olduk. 8 nisanda kontrol var. Benim ikinci hamileligim. Cook zor geçti. Hala şikayetlerim devam ediyor yemek yiyemiyorum. Suyu zor içiyorum. Korkuyorum bebeğim gelişti mi acaba diye ? 16+2 haftalik olacak kontrolumuzde bence belli olur diye düşünüyorum cinsiyetimiz. Bu aralar karin ve kasik agrilarim var. Igne batmasi cok oldu. İnşallah sağlıkla gelsinler.
Gulcee9 Smyye1B Ayy ne guzel asiri bulantim ve bugun ozellikle asiri bas donmem var bana da kesin erkek dediler 15 haftada simdi 16 hafta olduk.
Sinosanneoluyor2025 Smyye1B bende aynıyız cnm çok şükür MAAŞALLAH SUBHANALLAH 🤲🏻🥰 Ne zaman belli oldu cinsiyet ? Bende cuma gideceğiz, belli olur mu ki ? Doğum ne zaman bir de cnm
Gulcee9 cavbella Bende ayni senin gibiyim bugunde asiri bas donmesi yasiyorum korkmaya da basladim acayip basim donuyor ve rengimde sanki gitmis gibi.
Nursemom90 Kendimi hamile gibi hissetmiyorum bazen ya sonra korku salıyorum kendi kendime iyi midir diye hareketleri bi hissetseydik. 😂
minikelebek_ Nursemom90 ay evet bende öyleyim gerçekten en son geçen hafta pazartesi gittim herşey yolundaydı ama şuan içim kötü acaba bişey oldumu iyimi düşünüyorum hep
Smyye1B minikelebek_ İnşallah canım hepimizin sağlıklı güzel gebeliği olsun ilk bebeğimde hastanelik olmuştum şükür bunda iyyim bebeğim beni yormuyor 🥰
cavbella minikelebek_ inşallah 😊 cinsiyete iki hafta önce kız dedi ama ben nedense tam güvenemiyorum yanıldıysa diye🤭 gerçi birkaç parça alışveriş de yaptım 😄
Nursemom90 minikelebek_ bende daha gecen hafta gördüm ama bir haftayı geçince ayılıp bayılmaya başlıyorum meraktan 😂 benim istikrarlı devam eden tek şey bulantılar onun dısında bel kasım ağrım falan pek yok
cavbella minikelebek_ burada o kadar çok sonradan cinsiyeti değişti diyen oldu ki güvenemiyorum.detaylı ultrason ile kesin olarak inanıcam sanırım
minikelebek_ Selim_Alparslan inşallah gelişmiştir tabiki güzel düşünün lütfen,herşey gönlünüzce olsun inşallah bende öyleydim suyun bile kokusu vardı öyle düşünün ama geçti şükür sizinde geçer umarım
Selim_Alparslan minikelebek_ inşallah canım benim, cok fazla olumsuz seylerle karşılaşıyorum cok etkileniyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🌸
Visneli1so-s minikelebek_ ayy bu aralar cinsiyet sürekli değişiyor ya çok duyuyorum bende bizede 11 de kız 12 de erkek dediler bayramdan sonra 15 haftalık oluyoruz bakalım