HazelSeren Kızlar nasıl gidiyor bebeklerle durumlar nasıl bebişler nasıl toparladılar mı bizde uyku denen bısey yok geceleri uyumuyoruz en son sarılılık olmuştuk atlattık çok şükür yeni yeni toparlamaya çalışıyoruz sizin bebişler nasıl 🥰
seyma0661 HazelSeren gece emzirip biraz da süt sağıp anneme bırakıyorum bi 4 saat uyuyorum 😂 emzirmenin dışında bi yarım saat de kusmaması ve gazı için uğraşıyoruz o çok yoruyor🫠 19 günlük oldukk
myangelson HazelSeren bizim de 35. Günümüz normalde Mart annesi olacakken 37. Haftada acil ameliyata alındım 26 Şubat annesi oldum 😅 çok fazla gazliyiz çok sancimiz oluyor uykularimiz tam yok dalamiyor uykusunda bile sürekli ikiniyor 🥺 doktora gideceğiz bayramdan sonra. Bir de bu ara biberondan mama içerken boğulmaya başladı çok korkutuyor beni aventin antikolik biberonunu alacağım natural response olanı öyleymiş galiba 😅
HazelSeren Mrzbrvdr bizde 18 gün oldu canım aynı vallahi uyku yok bazen yetemedığımı düşünüp mama veriyorum üzülüyorum bu sefer
HazelSeren myangelson bızde o biberondan var yavas akım cocuk cekıyor mama yerınde duruyor ben anlamadım o biberondan bısey
myangelson HazelSeren aylara göre oluyor ya acaba büyük mü ki yoksa onun cinsi mi öyle acaba bilemedim🤷🏻♀️ yorumları genel olarak iyiydi bebeğim bogulmuyor gazimiz bitti falan denilmiş genelde bizde alalım dedik
Girlmama HazelSeren valf bebegin burun hizasinda olmali ve emzik ayını dogru mu sectiniz 2 damlacik ve 3 damlacik seklinde var onlara dikkat etmelisiniz
user876544926 HazelSeren 12. Günden selamlar sinir stres hat safhada herşeye sinirleniyorum herkes birşeyler söylüyor duymazlıktan geliyorum ama kafama takılıyor. Bebeğim zor bir bebek değil Allahtan nazar değmesin 🧿 Sadece tek sorunumuz meme emmiyoruz bu beni üzüyor sağıp veriyorum sütümü
HazelSeren user876544926 alıştırmaya çalış canım ne kadar emse o kadar ıyı benımde sağ göğüsümü almak istemıyor sinirleniyor ben zorluyorum sonra tutuyor
Hshshzgsghzhshs HazelSeren 34. Günden selam ya herkes uykusuzluk uyku yok yazmış biz ilk günden beri horul horul uyuyoz valla maşallah sübhanallah diyim özellikle geceleri elhamdülillah kızım zorlanmadı beni 😂ilerisini bilemem tabi
Elif4222 HazelSeren kadir gecesi doğum yapan bir lohusayim 6 günlük bebişimizle alışmaya çalışıyoruz birbirimize ve elhamdülillah sıkıntılı geçmiyor şimdilik uyku gaz sorunumuz yok💙🤲👼
HazelSeren Elif4222 hayırlı olsun canım ne guzel günde doğum yapmışsın maşallah 🧿 bızde öyle alışmaya çalışıyorum hala
babyiscoming_ HazelSeren bende kullanıyorum philips avent natural ama öyle bir sorun yok sizin biberonda sorun olabilir yada bebeğin emme refleksiyle alakalı olabilir
Elif4222 HazelSeren evet erken gelen bir bebiş oldu çok güzel günde çok güzel bir hediye olarak geldi çok şükür 🤲🤲