B-P-R Bazen Bebeğimin Hareketleri Vajinamda Hisediyorum Bu Sizde de Oluyomu Normallmi Acabaa 🙏 Googleden Baktım Doğuma Hazirliyomus bebek kendini Oyuzden Olabilir yaziyodu ama ben yinede emin olmak için sormak istedim Komtrolume 2 hafta var Daha
Yasem B-P-R ben de çoğu kez bahsettiğiniz durumu yaşamıştım ama herhangi bir problem olmadı :) içiniz rahat olsun ama isterseniz emin olmak için doktorunuza danışın :) sevgiler mutlu bebekler 🙏❤️
SevCem B-P-R 27 iz her yerde :) hatta dün göğsüme vurdu. Sanki oraya kadar çıktı 😃😃😃😃 artık büyüdüler her yerde en ufak hareketi hissettiriyor. Korkma
B-P-R SevCem Ne Bilim Ya Acaba Biseymi oluyo Dedim ☺️ Teşekür ederim İl olunca insan Çok tecrübesiz Oluyo
Ecrn21 Benimde öyleydi ayakları aşağıda olduğu için öyleymiş herhangi bi sıkıntı yoktur yani :) bebek zamanla dönüyor
Tobecan Bizde 24üz ben 21den bu yana hissediyorum aşağı tarafta bazen çok fazla kasığımda geziyor ama alıştım sanırım bi sıkıntısı yok cnm doktorda pek dikkate almadı
Tubakrts Canım benimki de aynı. 26+1iz geçen hafta kontrolümüz vardı. Başı yukarda ayakları aşağıdaymış. Bende doktora sordum tekmelerini hissediyorum aşağıda diye. Normal dedi canım tepiniyor 😂