Slhls Bu ayda çilek ve karpuzu sık tüketmenin zararı olur mu sürekli canım çekiyor mevsimi değil ama marketlerde var
deletedmom43191 Slhls suankiler ilaçlı eğer doğuma daha varsa mevsimini bekleyin eğer dogumunuz yakinsa alin az da olsa tüketin nefsiniz korelsin böyle dememin sebebi ilaçlı olması kişinin vücuduna zarar verebiliyor
Nilayy95 Slhls çilekle ilgili bir bilgi okumuştum. Aslında çilek ve salatalık hormon alamayan iki sebze ve meyveymiş. Yani serada yetiştiği için aslında biraz daha tatsız oluyor. Yiyebilirsiniz. Bende yiyorum
Slhls deletedmom43191 daha da var 27 haftalığım, hiçbir şey yemeyeyim sadece çilek karpuz olsun yeter o kadar aklımdan çıkmıyor kışın hamile olmak ne kadar kötüymüş😞
ynzl deletedmom43191 çilek hormon tutmaz diye biliyorum. Başka bir zararı varsa bilemem ama ben yiyorum çileği şahsen. Karpuz henüz yemedim denk gelsem canım çekse yerdim ama
Dilekzamn Slhls kız öyle şeymi olur oturup bir karpuzu yemiyceksin sonuçta benim 2 hamileleliğim ilkide kışa geldi karpuz yedim sürekli şimdide kış yine yiyorum valla Allah’a çok şükür gayet sağlıklılar millet sigara Alkol kullanıyor hamileyken
deletedmom43191 Brna16 niye öyle birsey dedi çünkü ben 3 gebeligimde de yedim birsey olmadı çocuklarıma