Zahideftm Haftada olan ve sezaryen günü alan var mı kızlar nisanın kaçına verdi doktor. Bende önümüzdeki pazartesi gidicem şuan 37 olmak üzereyim merak ediyorum
Nurcikeles Zahideftm ben 38+3 teyim cuma günü gel Haftan dolduğunu söyle ona göre sana söylerler dedi
Nurcikeles Zahideftm bugün gittim daha haftan erken dediler ama nstde sancım çıktı açıklığımda var 2 santim ama eve gönderdi sancıların artarsa gel dedi
Nergizos Zahideftm bugün 37+0 im. Normalde perşembeye kontrolum vardı, tatil olunca iptal oldu. Ptesiye randevu aldım. O gün de 37+6 olacağım. Bakalım gün verir diye düşünüyorum o gün
Moomtoobee Zahideftm cuma günü gidicem gun vericek doktorum 🥰 36+3 deyiz hayalimdeki doğum tarihi 23 Nisan ama bakalım beklicek mi ozamana kadar umarım görürüz o tarihi 🧸
Babyloadinggg Zahideftm ben de tam 37 haftayım. Doktor 16 Nisan gibi alırız dedi ama önümüzdeki pazartesi tekrar muayene edecek netleşir herhalde bebeğin kilosuna suyuna göre
nazlitasdelen Zahideftm benimde ayın 9da randevum var bebek makat gelişti 38 haftalık olucak bakalım gün vercek mi şuan 37+0