[silindi] Merhaba adetim ilk kez 1 gün sürdü sonra bitti 3.gun geri başladı ama mide bulantısı ve yerimden kaldırmayan ağrıyla ağlıyorum şehir hastanesi acili yalnız gebelere mi bakıyor
deletedmom43191 [silindi] hayır normal hastalara da bakılır öyle saçmalık olur mu hastalananlar nereye gidecek
[silindi] deletedmom43191 evet kuzum kadın doğum acil 10 ay önce doğum yaptım adetim 1 gün geldi bu ay sonra kesildi bacağıma vuran keskin ağrıyla kıvranıyorum bir anda basladi ve normal değil bence bu ağrı 3.gun olduğu için kist falan görünür diye dusundum
[silindi] dilaradoyan evet kadın doğum acili normal acil anlar mı ki acaba regl sancısından bulantısından 10 ay önce doğum yaptım
deletedmom43191 [silindi] kadın doğum acilde ilgileniyor kadın doğum doktoru bulunuyor çünkü orda muayene eder anlar
[silindi] deletedmom43191 yani ben hamile olmadığım halde şehir hastanesinin acilinden muayene olabilirim doğru mu 🙏
deletedmom43191 [silindi] anladım.git mutlaka bakarlar normal hastanede bile bu şikayetle gidince seni dogumhaneye çıkarıyorlar çünkü doktor baksın diye
[silindi] Güncelleme yapayım ihtiyaci olan görürse aklında bulunsun diye maalesef kadın hastalıkları bölümü bakmadı erişkin acile git dediler orayada gittim baştan savma hemogram istedi ki geçen hafta rutin kan tahlillerini yaptırmıştım geri çıktım bende
Busranur_mnts [silindi] biraz abartıcaksın canım orada alması için bazılarıbaşından savıyor hamile değilsen sen yine de normal randevu almaya çalış yine de git doktora ihmal etme