Senanur07 Bulutseveer ben yaptırmadım çünkü bebeğimin odası yok sadece hastanede kullanmak için de o kadar para vermek istemedim
Fatmanur250 11255 ne yazarak araştıralım bir de özelden atabilir misiniz hediyeliklerin resmini yakından
Yprk35 eceeelmn merhaba ne kadar surede gonderdiler ben de buraya yaptirdim ama uzun zaman oldu göndermediler simdi de donus yapmiyorlar
eceeelmn Yprk35 benim de bi 20günü bulmuştu sanırım mesai saatleri dışında cevap vermiyor olabilirler
Hellobeybii Bal0306 çok teşekkürerrr💕 internetten ve eminönünden aldm, hepsi nette var ama yani direk alabilirsiniz. Hediyelikler daha uyguna gelsin derseniz onda da şarkhan a bakabilirsiniz .
Nurgunay0 Rabiul bayıldım ya çok güzel benim de arkadaş bundan hediye aldı. Bana uçları uzun değil gökkuşağı olan yeri var model olarak çok güzeller sağlıcakla gelsin
Yprk35 eceeelmn tüm gün hic cevap vermediler malesef hatta dolandirildim mi diye dusunuyordum sizim yorumu gorunce bir rahatladim
Bnguuu_102 Ben bunu başka bir bebeğe hediye yapmıştım daha önce kendiminkins de vaktim yetmediği için yapamadım aşağıdakini yaptırttum 🥰
eceeelmn Yprk35 ben de biraz endişelenmiştim aslında geç cevap vermeleri ve 20günü bulmasından dolayı ama gönderdiler şükür inşallah siiznde en kısa zamanda ulaşır