zynpknt elfbcr ay gerçekten mi🥹 hiç bakmadım aldıktan sonraa 2 hafta önce marta özel indirimler vardı ona mı denk geldi acabaa
Atlasin-Annesi Ben instagramdaki Luxuryychocolate sayfasına yaptırdım bayıldım kargoyla beraber 2350 tl ye oldu 15 magnet kapı süsü 50 çikolata takı yastığı bence çok güzel oldu
Gulsahs şuan yapılıyor magnet yerine yıldızlı anahtarlık olacak isim de değişicek babaannesi yaptırmış daha elime ulaşmadı heyecanla bekliyorum 🥹
Gulsahs [silindi] kayınvalidem yaptırmış Instagram’dan ama sayfasını bilmiyorum öğrenip yazayım size🌺
parliyokralice elfbcr Sevilay8 merhabaa ben de aynı yerden yaptırdım hd different, sizin 805₺ dediğiniz ledli bizim yaptırdıklarımız ledsiz 480₺ ama stokta hiç bir rengi kalmamış görünüyor baktım şimdi size link atayım ordan arada gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz 💞 https://ty.gl/ajgkiv8vrk3bz
Hellobeybii Gulnur_1999 avize teli diye aratırsanız var internette, ben Eminönü’den almıştım. Elektrikçilerde de vardır heralde🙏🏻
Ozge16_ Vildan8891 bende aynısını sütlü kahve renginde oğluma yaptım çok güzel oldu ve sizinkide çok güzel olmuş bence 😍😍🧿
Nc34 Vildan8891 merhaba bunu nasıl yaptınız keçeden erkek bebek alacağım özellikle ay yapımı lazım bana ❤️
nurisssko Tulayy1 Google a mutlu resim yazın oraya yükleyin sonra linki kopyala çıkıyor buraya yapıştrın
Yogurtlupilav Bulutseveer mykohandmade e yaptırdım instagramdan, ilk çocuğumda 6 yıldır hala kullandığım bir kalem kendisi o yüzden beğendiğim bir model olsun istedim. Henüz gelmedi 15-20 gün sonra gelecek.