Zumraaa73 Merhaba hanımlar 22 haftalık hamileyim iki gündür afedersiniz çok yoğun ishalim var daha önce başına gelen var mı ne yapsam geçer lütfen yardımcı olun🙏
Han23 Zumraaa73 eğer dediğiniz gibi çok yoğunsa ve geçmiyorsa doktora gidin bence susuz kalır vucudunuz o da problem. Bol su için mutlaka
Selim_Alparslan Zumraaa73 kahve limon , gazoz, kola, leblebi, patates haslamasi, muz bunlar ishale iyi gelir Bol bol suu iciin
Zumraaa73 Han23 tamamdır teşekkür ederim 🙏ama mecbur acile gidecem birazdan çünkü iyi değilim bebeğin hareketlerinde de azalma var dua edin🥺🙏
Zumraaa73 mrp2023 doğrudur halsizlik çok var vücudum susuz kalmış mecbur acile gidecem bebeğin hareketlerinde azalma da var bana dua edin🥺🙏
Han23 Zumraaa73 ishal olan bir çok gebe oluyor bir problem olmayacak inşallah içinizi ferah tutun 🤲🤲❤️
edacnr96 Dünden beri bende yaşıyorum, salgın mı üşüttüm mü bilmiyorum ama doktorum acile gitmemi söyledi bende gittim serum taktılar toparladım hemen çok şükür. Geçmiş olsun, susuz kalmamaya çalışın endişe etmeyin herşey yolundadır inşallah 🙏🏻
Gizem1504 Zumraaa73 bende yaşadım geçen hafta 3 gün sürdü serumla kendime geldim. Su için leblebi muz soda kahve iyi geldi geçmiş olsun
Zumraaa73 Gizem1504 dün akşam gidecektim belki durur diye gitmedim ama bugün tam 3 gündür bu durumdayım mecbur gidecem artık
Zumraaa73 Gizem1504 bebeğin hareketlerinde de azalma vardı diyede gidecektim daha çok ama düzelirim diye gitmedim
Gizem1504 Zumraaa73 salgın var birde hamilesiniz gidin bende 1 gün bekleyebildim hem kusma hem ishal olunca korktum