Rumnur Ummuglsm1379 bende ssvd istiyorum doktor şehir dışında. İlk kontrole yani ssvd ın uygun olup olmadığıma bakması için hangi hafta yanına gitmeliyim? Şuan 30+5 im. 🌸
Ummuglsm1379 rabiabs evet hiç kesmedim hamileliğim boyuncada emzirdim doğuma giderken de yolda emziriyodum herhangi bi problem yaşamadım hatta ebe belkide emzirdiğin için bu kadar hızlı açılman oldu dedi
rabiabs Ummuglsm1379 bana da doktorum kesmelisin demişti erken doğum riski oluşmasın diye dedi ben kesmedim kıyamıyorum kesmeye 26 haftalık oldum doktorumu degistirmeyi de düşünüyorum kime sorduysam kesme bir sorun olmuyor diye inşallah da olmaz
Ummuglsm1379 Mineee5656 istanbulda devlet hastahanelerinde böyle bi şey var ben çam sakurada sezeryan günü alacağımda daha önce en az üç kere burda muayene oldun mu diye sordular
Mineee5656 Ummuglsm1379 ben ilk çocuğumda orda oldum normal doğum ama orda takipliydim Şuan da gebeyim bir defa tek gittim uzak diye ikinci doğumu da orda düşünüyorum.
elifkorucu Nzbgln Bende ssvd düşünüyorum bunun için bir doktor buldum. Henüz muayene olmadım eğer istanbuldaysanız bir araştırın isterseniz Tema hastanesi Neslihan Bahat
Nzbgln elifkorucu ben muğladayım ssvdyi uygulayabilen doktorlar arasındaymış benim doktorum ama tüm riskleri anlattı vazgeçtim bu tehlikeye gerek yok sezaryen olacağım maalesef bebeğimin ve benim iyiliğim için
elifkorucu Ummuglsm1379 Aynısını banada yaptı çünkü hiçbir şeyim yokken doğum başlattı oda tabi başlamadı 2 kere suni sancı verdi hiçbirini hissetmedim en son suyumu patlattı o zaman sancı başladı ondan sonra da daha fazla bekleyemeyiz bebek yoruldu iyice diyip sezeryana aldı. Normal doğum istiyordum oda sezeryancıymış
NeslihannnnN Ummuglsm1379 maşallah allah analı babalı büyütsün sizi tebrik ediyorum ❤️ ben de ssvd düşünüyorum doğumların arasında 5 yıl var şuan 35 haftalık hamileyim doktorum seseryan dikişlerimi kontrol etti ve dikişlerimin 2.5 mm ye kadar incelmiş olduğunu ve bu tehlikeye girmemem gerektiğini söyledi kii kendisi ssvd yanlısı bir doktor
Zeyneppsimsek 38+2 yim. Ssvd bekliyorum çörek otu yağını karnıma sürdüm 2 gün ama ne sancı ne bişe hiç etkisi olmadı:( adaçayı içiyorum. Ahududu yaprağı çayı içiyorum activing labor yapıyorum pilates yapıyorum.. eşm uzakta o yüzden ilişki yok başka ne yapabilirim